Bigisayarımı Donanım Olarak Hızlandırmak İçin Yardım Lütfen
-
Sistem Özellikleri
cpu : AMD Athlon xp 2500 + 1.83 GHZ
ram : 1GB
vga : Nvida 8600 GS 256 MB
main board : epox KT-600 Series
HDD : WD 160 GB
Windows XP
Arkadaşlar pc yi 2005 yılları arasında aldım buzamana kadar maşallah getirdi arada tabi bağzı sorunları oldu ama yinede sağlam artık iyice canımı sıkmaya başladı internetten HD filmleri bile izlerken kasıyor resmen yeni bir pc şuan alamam ama biraz da olsa makinayı hızlandırmak istiyorum işlemciyi değiştirsem bir faydası olurmu sizce ve işlemci bulmasıda zor ne yapacam bilmiyorum ne yapsam biraz hızlandırabilirim sizce ? bu arada 2. el almak parçaları iyimi sizce
-
hocam o anakartin soketine uygun guclu islemci bulamazsin, anakarti degistir dolayisiyla islemciyide.
1 gb daha ram alabilirsin eger fiyat olarak cok ucmak istemiyorsan. ayrica ramlerin frekanslarinada dikkat et, oyun oynamiyorsan ekran kartin sorun cikarmaz
-
benim ram ve ekran kartına uyumlu anakart ne olabilir sence ne önerebilirsin. ?
benim ram ddr 400 133 mhz
2. el bile olsa alıcam artık model felan yazarsan çok iyi olur ben pek bilmiyorum
-
Hoca Seninki soket a tipli işlemci bendede vardı 1700 olanı o işlemciden hayır gelmez soket a AMD Athlon xp 3000 olsa idare eder remleride 2 gb yaparsan süper olur ama dediğim işlemciyi bulman biraz zor eski işlemciler olduğu için ama amd güzeldir tam 5 yıl kullandım amd athlon xp 1700 gene olsa gene kullanırım ama oyun oynanmaz eğer 3000 bulabiliyorsan 3000 idare eder
-
bağzı sitelere baktım 44$ felan görünüyor fiyatı
bunun yanında bana önerebileceğiniz anakart varsa onu söyleyin onu alayım 3000 den pek performans alamam sanırım
sıfır ram bile çok pahalı yaa 1 gb ram 100 TL felan dı sanırım
-
anakart ve model önerebilecek arkadaş varmı ?
Teşekkürler..
-
önce paradan söz et.
-
100-200 TL arası felan olabilir
-
anakart ve model önerebilecek arkadaş varmı ?
Teşekkürler..
-
daha gecen gun bu forumda biri anakart ram ekran kartı hdd satıyordu gormedın Mı anakartı fena degildi işlemciside iyidi ikisinin toplamı ramıde alırdın 3 toplasan 100 yapardı