folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bıktım La Telefon Faturalarından

Bıktım La Telefon Faturalarından

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Müritler ailecek bıktık telefon faturasından sürekli hadd,dnen fazla fatura geliyor ve yarısı vergi. Şimdi cevap aradığım soruları vereyim yardımcı olabilecek olan varsa yazsın.

1)GSM operatörlerinin evde kullanılabilecek her yöne sınırsız paketlerinden hangisi iyi. Hangi operatör daha avantajlı. Ev cep sabit şehirler araso sabit vs.. olanları. Kullanan varsa daha sağlıklı bilgi olabilir.

2)Süperonline fiber kullanıyoruz. Bunların vergisiz kullandıpğın kadarını ödediğin telefon hattı var numarnla geçiyorsun. Güvenemedik bunada ucuz diyorlarda? Varsa kullanan deyiversin.

bilgisini paylaşacak arkadaşa teşekkür şimdiden teşekür.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

vodafonun 55 liralık bir tarifesi var sabit sınırsız vodafone sınırsız diğer yönlere 750 dk 

şuan ev telefonunda kullandığın tarife ne? ve her ay ortalama olarak ne kadar fatura ödüyorsun?

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

evde duranlar için skype telefon al skype bakiyesi al her yeri çatır çatır çok az miktarlara ara, voip sistemine bi bak derim, 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

evde süperonline fiber ve telefon kullanıyoruz memnunuz.

not: biz daha önce sadece interneti kullanıyoduk sonra bizde ev telefonunu kullanmadığımız halde sürekli gelen sabit ücretten bıktığımız için süperonline telefonuna geçtik. ama numaramız değişmedi. numaramız aynı kaldı sadece süperonline a geçti. 0 dan numara alacağın vakit süperonline numalarından veriyorlar ama nakil yaptığında istersen aynı kalabiliyor numaran alan kodu dahil hiç değişmiyor

ve şuan da max 1 tl filan geliyo ev telefonu :D :D

arada 30-40 kuruşa bile düşüyo :D

oda internet faturasıyla beraber geliyo

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

kesinlikle katılıyorum bende bıktım 2 tane hattım var bitane sabit var sabite her ay 25 tl gelir 2 hattım faturalı birisi her ay 25 diğeri 50 tl geliyor yani düz hesap 100 tl ulan kredi çeksek ev alırız ya ..

tarife olarak bence en güzel vodafone sanırım avea falan aman aman uzak dur istiyosan vodafone merkeze git güzelce izah ediyorlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

bende de 3 tane avea hat var. 1 tanesi 25 TL filan geliyor. Diğer 2 sine 40 TL veya 45 tl filan geliyor.

bıktık artık aylık 100 TL fatura ödemekten.az konusan biriyim. ayda en faz 60 dk ya konusuyorum yada konusmuyorum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

THT2005 bunu yazdı:
    -----------------------------

bende de 3 tane avea hat var. 1 tanesi 25 TL filan geliyor. Diğer 2 sine 40 TL veya 45 tl filan geliyor.

bıktık artık aylık 100 TL fatura ödemekten.az konusan biriyim. ayda en faz 30 dk ya konusuyorum yada konusmuyorum.

-----------------------------

cep telefonlarında saniye bazlı ücretlendirilen tarifeler var aveanın sitesinden bi bak istersen ev telefonu olsa anlarım sabit ücret vs. 

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 801 Toplam Mesaj: 7