Bildiğiniz Güzel Bir Asp Editörü
-
Şöyle bildiğiniz güzel bi asp editörü varmı.Pek fazla kod bilgimiz olmadan güzel şeyler yapabileceğimiz.?
-
notepad, notepad++,frontpage,dream weaver...gider bu bayaa da
fazla kod bilmeden derken?
kod bilmeden kod mu yazılır a.q?
-
valla ben front page kullanıom aslında asp renklerini renklendirmiyor ama istediğim gibi hızlıca tabloları yapabiliyorum :D
http://www.maxiasp.com/programlar.asp burdanda bakabilirsin.
-
Dreamweaver
-
Microsoft Visual Interdev.
-
En iyi web desinger aracı Dreamweaver bence dostum. İstiyosan Upload Ederim Dreamweaver + Serial ini kullanırım dersen tabi...
-
Dreamweaver 8 kullanmanı tavsiye ederim ASP kodlarını ve html kodlarını çok güzel renklendiriyor ve Senin istediğin özellik bu sürümde var Response. yazdığın zaman program gelebilecek kodları sıralıyor bilinen tüm kodlar için tamamlama özelliği var ayrıca include edilmiş dosyalarıda aynı pencerede bütün olarak gösteriyor.
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------En iyi web desinger aracı Dreamweaver bence dostum. İstiyosan Upload Ederim Dreamweaver + Serial ini kullanırım dersen tabi...
-----------------------------
o meleti hiç kullanmadım upload etsene bi. -
Ulan kod bilmeden nereye asp kodlucan acaba :S sen tasarım programı istedin büyük ihtimal.Web page maker indir kullan ;) onu kullanamazsan hiçbişeyi kullanamazsın zaten :D
-
web page makerla çok dandik oluyo.programın içineki templatelerden başka kullanamıyosun.Elinde frontpage olan upload edebilirmi.