Bildiğiniz İftar Acabılcegımız Güzel Yerler Var Mı?
-
arkadaslar ailemle birlikte istanbulda fıyatları uygunn ıftarımızı acabılecegımız sahil kenarı mumkunse gzl yerler varmı isim olarka yol tarafi olarak verırsenız sevınırım he bırde 3 kisi ne kadara mal olur?
-
hocam floryada belediye tesisleri var. şahsen en beğendiğim yerlerden biridir. fiyat+performans olaraksa çok uygundur. sahil kenarı falan. tam olarak ücreti sorarsan söyleyemem ama bi telefon falan aç derim ben.
http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/Florya.aspx
-
orayı bılıyorum gzl evet fıyatları ıftar acabılıyormuyuz orda benım bıldıgım kadarıyla sadece sımıt pızza fln var?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
orayı bılıyorum gzl evet fıyatları ıftar acabılıyormuyuz orda benım bıldıgım kadarıyla sadece sımıt pızza fln var?
-----------------------------yok hocam bildiğin restoran orası. sen simitli kısmına gitmişsindir. 2-3 senedir hep gidiyorum iftar açıyoruz. bizim akrabalar üst katı kapatıyor yemek falan geliyor ama bize özel mi bilmiyorum :D
-
restaran tafaını goruyordumda pahalı fln sanıyordum :D fıyatlar gayet gzlmıss baska varmıı böyle?
-
baska hicmii yok yaa harbıden mıllet pc basından kalkmıyorkı gezzsın kulturu artsın!!
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
baska hicmii yok yaa harbıden mıllet pc basından kalkmıyorkı gezzsın kulturu artsın!!
-----------------------------aga gel beylerbeyine 35 lira kişi başı :D yer biliyoruz da pahalı be
-
abartmadan hocam :D