Bildiğiniz İlgi Çekici Android Uygulamaları
-
Telefondan sıkılmaya başladım dostlar.Varmı ilgi çekici uygulama.Rootlu olur, rootsuz olur fark etmez.
-
Oyun için --> Temple run 2 , subway surf , bridge free ve bilgiyarışı
Rootlu iken ekran görüntüsü alan uygulama var --> screenshot
Doğru düzgün ekran görüntüsü alan uygulama var mı ya salla salla bi hal oldum , kafasına gore goruntu alıyo bu(huwaei ideos x5)?
Harbiden bende sıkıldım hep aynı ya la :( -
bende takıp edeyım yenı alacagım telefon ıcın uygulamalar bulabılırım belkı :)
-
gençler bir arkadaşım bahsederdi böyle kimsenin bilmediği uygulamalar kullanırdı, mesela omegle gibi tanımadığın insanlarla konuşma uygulamaları veya bunun daha farklı şekillerde olanları. Yani 800bin uygulamayı geçmiş play store ve app store, ama baksan insanların kullandığı uygulama sayısı 20yi geçmez.
Varmı böyle farklı eğlenceli uygulamalar bulanlar? -
XpertVision bunu yazdı
gençler bir arkadaşım bahsederdi böyle kimsenin bilmediği uygulamalar kullanırdı, mesela omegle gibi tanımadığın insanlarla konuşma uygulamaları veya bunun daha farklı şekillerde olanları. Yani 800bin uygulamayı geçmiş play store ve app store, ama baksan insanların kullandığı uygulama sayısı 20yi geçmez.
Varmı böyle farklı eğlenceli uygulamalar bulanlar?arkadaşının bahsettiği uygulamalar circle ve cubie olmalı
-
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.android&hl=tr
dinlediğin ama adını bilmediğin müziklerin şarkıcısını ve şarkının adını bulmaya yarıyor gerçekten güzel ve baya kullanışlı bir program.
-
opeth644 bunu yazdı
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.android&hl=tr
dinlediğin ama adını bilmediğin müziklerin şarkıcısını ve şarkının adını bulmaya yarıyor gerçekten güzel ve baya kullanışlı bir program.
Bunlar hep bilinen şeyler ve neredeyse hepimiz kullanıyoruz hocam.Bir arkadaş çok güzel söylemiş.800 bin uygulama var ama biz toplasan 20 tane kullanıyoruz.
-
Callrecorder, o kadar görüşme kayıt programı denedim ama bunun gibi sağlamanı bulmadım.Tavsiye ederim.Rootlu bir uygulamadır.
-