Bildiginiz İyi PC Servisleri
-
Arkadaşlar Tanıdık Bir şirkete Bilgisayarları İçin Teknık Servis Ve Bakım Yapacak Birileri Laazim Daha Öncekı Bilgisayarciyi Begenmıyolar Tanıdık İşinin Ustasi ve 24 Saat Hizmet Vereebilecek Bildiginiz Birileri Varmi beni onlara karşi mahcup etmeyecek bildiginiz işini beyendıgınız bırılerını arıyorum yardımcı olursanız sevınırım şimdiden tşk eederim hepinize
edit: istanbul avrupa yakası olursa daha iyi olur şirket beşiktaşta
bilgisayarllarıda genelde laptop bildiginiz iyi işini begendıgınız iyi birileri lasimmm:D
-
Bursada olsa yardımcı olurdum ama :(
-
freelance bi eleman verebilirim istersen.
öğrenci ve canavar gibi.
10 yıldır tanıdığım bir insan.(demeye 1000 şahit lazım ama)
-
hoca mecidiyeköy bilgisayarcıların merkezi tamir falan, kadıköy parça merkezi bildiğim kadarıyla
mecidiyeköye gidersen hiscom pcyi tek gecerim
ali samiyenin karsısında aşşağıya doğru inen yokus var o yokusu takip et ilerde bi sağ bi de sol tarafa yol ayrımı olcak
ordan sol dan devam et , ordan aşşağıya in yani yokusu takip et
hiscom pc iyidir fiyatlarda makuldur oranın sahipleri biraz şişmandır :P
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
hoca mecidiyeköy bilgisayarcıların merkezi tamir falan, kadıköy parça merkezi bildiğim kadarıyla
mecidiyeköye gidersen hiscom pcyi tek gecerim
ali samiyenin karsısında aşşağıya doğru inen yokus var o yokusu takip et ilerde bi sağ bi de sol tarafa yol ayrımı olcak
ordan sol dan devam et , ordan aşşağıya in yani yokusu takip et
hiscom pc iyidir fiyatlarda makuldur oranın sahipleri biraz şişmandır :P
-----------------------------
Oooo Nurky Hacııı Acik Adres Ver Bana Avatarina da Bayildim Haciii Taklıtlerınden Sakın Hemen Deiştiriyorum Sariyer Şubesı Senı :)))) -
Hoca en açıgını verem sana bundan daha iyide anlatamam ak :P
Gs store cadırı var onun karsısında bi aşşağıya inen yokus var bi de soldan giden yokus var
sen aşşagıya giden şeye gidecen, hatta yokusun giderken solda gelirken sağda mağaza var durmadan müzik öter haftasonu
ondan sonra giderken solda işportacı göreceksin abi gel bi milyon diye bağırırlar biraz daha gittikten sonra
sağ tarafa doğru düz giden bir yol var ve sol aşşaya inen bi yokus var sen yine yokusa dogru hareketleneceksin....
ilerde bi yerde birine sor
- abi hiscom bilgisayar nerde bilirsen ?
- düz devam et 50-100 metre sol tarafta yokus olcak dicek sana ordan karsıya gec karsıya gectikten sonra ısıklardan zaten
hiscom pc yazan veya hiscom bilgisayar yazan tabelayı göreceksindir
hatta o yol kağıthaneye iner , biraz daha gittikten sonra gültepeye cıkan yokusu da görürsün tabi arabayla gittikten sonra :)
mecidiyeköyeden hiscom pc tahmini süre : 7-8 dkda vararsın bakınarak yürüyerek gidersen
www.hiscom.com.tr
diye siteleri vardı hatta noldu bilmiorum acık adresini ordan alırsın
Toplam Hit: 1408 Toplam Mesaj: 6