folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Bildiğiniz Kaliteli Ucuz Online Matbaa?

Bildiğiniz Kaliteli Ucuz Online Matbaa?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

konuyu umarım doğru yere açmışımdır.

Online matbaa araştırıyorum. Kişisel tasarımlarım için olacağından mümkün olduğunca ucuz ve sorunsuz bir site önerebilirmisiniz. birkısmını  inceledim bazılarını ama emin olamadım.
    birisi turmatsan önermişti  en kalliteli makineler onda ve ucuz demişti 

ama onlarada üyelik istiyor. 20 bayisi olan bir şirket sadece corel kullanıyor illustratör gönderince basmıyor o kısım biraz garip ama neyse
    sistemde problem var gerçi ama olsun güzelse denerim biraz daha.

özellikle ofset istiyorum ama

dijital

transfer

3d bütün baskı önerileride olur.
    cevaplarınızı bekliyorum

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

konuyu umarım doğru yere açmışımdır.

Online matbaa araştırıyorum. Kişisel tasarımlarım için olacağından mümkün olduğunca ucuz ve sorunsuz bir site önerebilirmisiniz. birkısmını  inceledim bazılarını ama emin olamadım.
    birisi turmatsan önermişti  en kalliteli makineler onda ve ucuz demişti 

ama onlarada üyelik istiyor. 20 bayisi olan bir şirket sadece corel kullanıyor illustratör gönderince basmıyor o kısım biraz garip ama neyse
    sistemde problem var gerçi ama olsun güzelse denerim biraz daha.

özellikle ofset istiyorum ama

dijital

transfer

3d bütün baskı önerileride olur.
    cevaplarınızı bekliyorum

http://www.matbuu.com/ vardı benim bildiğim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

matbuu pahalı geldi biraz çünkü görüne fiyata kargo vergi 2 kat oluyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

matbuu pahalı geldi biraz çünkü görüne fiyata kargo vergi 2 kat oluyor

ozaman hangi şehirdeysen bi matbaaya yada dijital baskı yapan kırtasiyelere başvurucaksın niye netten bakıyorsun ki? Ben basım yayın mezunuyum az çok  bu işlerin içindeyim, netten arıyosan fiyat aralıkları bu şekilde ancak toplu baskılarda ucuz baskı yapabiliyorlar oda aynı kalıp kullanıldığı için ofset vb. baskı türlerinde

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

matbuuu da sıkıntı çekmezsiniz, ucuz etin yahnisi olayına dönmesine gerek yok olayların. Bence biraz yüksek olsun böyle sağlam firma olsun.

Adamlara online yolluyorsunuz 5 dakka sonra arıyor şunu şöyle yapıın böle yapın diye gerekirse kendileri yapıyorlar. Harika bir hizmet matbuuu

Kolay gelsin

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

neden ai gönderiyosun? en yaygın format pdftir. 

dijital bastır netten bakma git araştır. 

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

haklısız hepinizde aslında sebebi şu

ben zaten matbaada da çalışmıştım  2 hafta

dijital, ofset sublimasyon hepsini orada gördüm. ofset baskıda şöyle yapıyorlardır.

online bastırıp üstüne kar koyup satıyorlardı. online gelen etiketin üstüne kendileri basmış gibi etiket yapıştırıyorlardır

neden dediğimde daha ucuza geliyor dedi. turmatsanla anlaşmalılardı.

bunu bildiğimden diğer yerlerede sormadım açıkçası biraz önyargı oldu heralde bu huyumu pek sevmiyorum.

**

grafikerlik yapmak istiyorum bundan sonra.

ama şunu öğrendim lokanta açacaksan önce mutfakta çalışmalısın. ve grafikerliğin mutfağı matbaa ve baskı bilgisidir.

Kursa gittim ama hiç  iş tecrübem yoktu. hangi işe girdiysem. talihsizlik oldu.

tecrübem olmadığı için (hiç hata yapıp bir zarar ettirmedim) ama çıkan grafikerlerine olan tutumları beni olumsuz etkiledi.

**

şirketin birinde ben işe girdiğimde grafikeri işten çıkarıyorlardı. bir hafta onunla çalıştım.

milyarlık zarar ettirmiş.. kumaş baskıydı. yazı renk yanlış mı  hepsi çöpe. gözümün önünde kolilerce şapka çanta attılar.

böyle olunca hem işe aldılar beni hemde çok geçmeden aralarında benden yana korku oluşmaya başladı. bu da böyle yaparsa.

hiç tasarım yapmadım ki bir tane görseler. oradan çıktım mecburi.

**

diğer iş yerindede daha farklı olarak matbaaydı orası . grafiker kız işten ayrılıyormuş. adam matbaaya uğramıyordu bile çok tecrübeliydi eleman.

çok şey öğrendim ondan işinin arası öğretmenil yaptı bana. ama kızın gitme günü yaklaştıkça patronda bana tek devredemeyeceğini anladı hiç baskı yapmamışım. işten çıkarmadı ama taşınıyordu dükkan o aralıkta bende kaynadım gibi birşey oldu. gitmedim.

**

Konuyu biraz uzattım ama yaramı deştiniz.

ben iş hayatımı özetledim size. böyle olunca durum bende hırs oluştu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Fikirtakimi.com bir kere çalıştım çok mennum kaldım, ayrıca sahibide tahribattan,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

nerden ne anlattım kısaca tecrübemi kendim kazanmaya karar verdim.

daha anlatacağım ne traji komik hikayelerim var. belki daha sonra paylaşırım.

başkasının gelip kurtarmasını bekleyen sadece kölelerdir.

birinin iş vermesini beklemek yersiz. bütün matbaalar bizim

online niye diye soruyorsunuz ya işte bu sebeplerden. biraz pahalı ama kafan rahat olsun.

neden ai diye soran vardı. pdf de gönderilirde özellikle bunu istiyorlar.

Toplam Hit: 1384 Toplam Mesaj: 9