Bildiğiniz Üniversitelerin Laboratuvar İmkanları
-
Merhabalar,
Bildiğiniz gibi tercih dönemindeyiz , bizzat okuduğunuz veya araştırma amaçlı imkanı olup üniversiteleri gezmiş arkadaşların mühendislik laboratuvarlarının imkanlarını bilenler varsa paylaşabilirler mi düşüncelerini ? Mesela Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği Laboratuvarı yeterli mi nasıl? gibisinden anlatabilmişimdir umarım.
Birde biliyorsanız özel üniversitelerin onlardan da bahsedebilirseniz sevinirim.
Konuyu sadece kendi adıma sormuyorum ortak bir şekilde merak eden herkes yararlanması için.
Teşekkürler.
-
Karabük Üniversitesi: Labratuar İmkanı: 0
Bu sene Alcatel'in genel müdür yardımcısını getirdik. Bedava ATM yada DSL labratuarı kuracaktı adam saolsun... Bizim üniversitenin hazırlık öğrencisi dayatmasından dolayı bir tane oda göstermediler adama lab kurmaya. Lab ' ı kim ne yapar hesabı....
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 13:54'da DrKill tarafından düzenlendi. -
Labratuar imkani hocayada baglidir sonucta..
-
Genelde "ben şunu deniycem, bi laba giriyim" deme şansın yok.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------Genelde "ben şunu deniycem, bi laba giriyim" deme şansın yok.
-----------------------------Yani bu sorudaki amacım üniversitelerin bize sağladıkları imkanlar aslında laboratuvardan amaç.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------Genelde "ben şunu deniycem, bi laba giriyim" deme şansın yok.
-----------------------------Yani bu sorudaki amacım üniversitelerin bize sağladıkları imkanlar aslında laboratuvardan amaç.
-
hocam türkiyede itü ve odtü dışında labaratuar imkanı yüksek olan okul ben gormedim
adam 50-100 bin arasına giriyo labaratuarı güzel olan üniversite arıyo
hem beleş olsun hem şöför mahali olsun yok oyle bişey hocam -
Şu an Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Tez labından size sesleniyorum (:
Bu Lab 24 saat açık bir lab olup öğrencilere açık 4 masaüstü bilgisayar 20 ye yakın bilgisayar sandalyesi ve masalar bulunmakta. Her masada net girişi mevcut. Klima da emrimize amade sırtım dondu şu an :D
1 Kütüphanesi var orasıda mezun olan öğrencilerin kitapları ve bilgisayarla ilgili kitaplar var ha çok büyük değil ancak incelemesi güzeldi. Orada sadece net bağlantılı masalar mevcut.
Karşısında bir lab daha var. 20 ye yakın masaüstü bilgisayar oratasındada net bağlantılı boş masalar bulunmakta isteyen kendi bilgisayarında orada çalışabiliyor. Bunlar derslik değil öğrencilerin kullanımına sunulan yerler :)
2000 li senelere kadar Türkiyenin internetinin yurt dışına açılan kapısı Ege üniversitesi olup sonradan bu ünvanını odtü ye kaptırmış ( neden nasıl bilemem daha bölüme bile başlamadım)
Birde konferans salonunu mevcut Emin Hitay konferans salonu. Bu sene Avea Etiya Yapıkredi konferanslarınına bende katıldım.
Yine ilk katta adını hatırlamadığım lüx lablar var.
Resmi sitesinden kopyalar: (resimler 2004yılına ait) lablarda genelde lcd ekran.
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 15:44'da zeybekustasi tarafından düzenlendi. -
Benimde Ege Üni tutması zor gözüküyor 36041 sıralamam orası geçen sene 27 bin lerden almış Bilgisayar Mühendisliği :(
-
Hocam sana ktü akar gibi geliyor.
Ktüyü adım gibi bilirim. Güzel bir yerdir trabzon. ancak internetteki istatistiklere bakınca mezunların iş bulma oranı en düşük üniversitelerden biri görünüyor. Tabi bu bil. muh. tur bireysel başarıyla aşarsın kendini o ayrı. Kriterline dikkat eyle. Ktü yü seçtin diye değil fikir olsun diye söylüyorum. Egeden bu sene mezun olacakların biçoğu 14-15 binle buraya gelmişler durum gittikçe malesef kötüleşiyor 27 binlere kadar gerilemiş.
-
Yok yok İzmir , Ankara , İstanbul bunlardan biri olucak illaki :)