Bilecik / Bozüyük Oteller Hakkında
-
Kardeşim bilecikte asker şu anda
Görmeye gidicem ve gitmişken bi otel tutayım havuzlu hamamlı falan hem kendine gelsin hem biraz rahatlasın istiyorum
İnternetten gördüğüm kadarı ile bilecik merkezde 1 yer var aradım ama tüm hizmetleri kapalıymış
Gördüğüm kadarıyla bozüyükte var.
Öncelikle tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
Birde bilecik merkezden bozüyüğe otobüsle ne kadar sürer ve nereden kaç dakika yada saatte bir kalkar otobüsler ?
Orada olanlar bilenler bi yardımcı olabilir mi ?
-
Hocam 4 senedir Bilecik'e uğramasam da her 30-45 dk da bir Bozüyük'e minibüs var. Bilecik merkezde otel era mı öyle birşey vardı en lüksü oydu. Otel Belekoma var ona bak istersen ama havuz falan var mı bilmiyorum.
Bilecikte tavsiye edebileceğim gezilcek yer yok hocam sadhasd:DGrand Çalı Otel güzelmiş hocam Eronur falan biz küçükken güzel geliyordu resimlerine baktım da adshsad bok gibi
0x656e tarafından 06/Ağu/17 13:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Eskişehire takıl sen hocam. eskişehirden gelip gitmek de zor olmaz. biraz araştır. eskişehirde her türlü imkan bulursun.
-
ben askerliğin tamamını bilecikte kısa dönem jandarma olarak yaptım.
yanlış hatırlamıyorsam yarım saatte bir eskişehire otobüs var. al kardeşini eskişehire götür hocam.
uzun dönemse ve yeni dağıtım görecekse eğer canını sıkmak gibi olmasın ama hakkari, şırnak, van, diyarbakır, hatay, şanlıurfa gibi yerlere dağıtımı yapılıyor meslekçi değilse.
yani değişmediyse bundan 4 ay önce falan öyleydi.