folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilek İncinmesi ?

Bilek İncinmesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Sağ el bilegim fena bi şekilde incindi mi çıktımı anlamıyorum şu an yazı yazarken bile ağriyo  2 saat oldu hala geçmedi

tokalaşırken bile fena ağrıyor varmı pratik bi çözüm 

not: en yakın eczane 40 dk uzaklığımda 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Elastik bir bandaj mevcutsa onunla sar kardeşim 3 gün dursun .. Ve mutlaka 15 dakikadan fazla durmasın buz uygula günde 3 sefer yapabilirsin..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Olaya neden olan şey önemli. Eğer ters bir hareket sonucuysa büyük ihtimalle yumuşak doku ezilmesidir. Doktora gitmenizi öneririm. En azından film çekerler, kemik dokusunda ya da eklemlerde bir hasar var mı öğrenirsiniz. Vuracakları ağrı kesici iğne de yararınıza olur.

Doktora gidene kadar yapacağınız şey elinizi kullanmadan sabit tutmanız ve 10 dakikalık buz seanslarıyla ağrıyan bölgenin acısını dindirmeniz. Buzu fazla tutmamaya gayret gösterin.

Olaylara karışmayın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

Olaya neden olan şey önemli. Eğer ters bir hareket sonucuysa büyük ihtimalle yumuşak doku ezilmesidir. Doktora gitmenizi öneririm. En azından film çekerler, kemik dokusunda ya da eklemlerde bir hasar var mı öğrenirsiniz. Vuracakları ağrı kesici iğne de yararınıza olur.

Doktora gidene kadar yapacağınız şey elinizi kullanmadan sabit tutmanız ve 10 dakikalık buz seanslarıyla ağrıyan bölgenin acısını dindirmeniz. Buzu fazla tutmamaya gayret gösterin.

kum torpabasına vurdum sanırım biraz hızlı vurdum ama eldiven wardi pek etki yapmaz zannettim ama yanılmışım özelliklle elim falan sıkıldığında ağriyor sıcak suyla ovsam şimdilik idare eder sanırm 
    yarın da kas gevşedici ve bandaj iş görür kanımca :|
    edit:doktor a hayatim boyunca gitmedim igneden acaip tırsarım :|

bychaos tarafından 06/Ara/12 00:23 tarihinde düzenlenmiştir

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Hocam bende geçen kapıya sağlam bi yumruk attım falan kapıda bir delik oluştu :) ama benim elimde de aynen senin ki gibi bir ağrı oluştu. Serçe parmağının alt kısmında tokalaşırken elini hareket ettirirken  klavyede yazı yazarken falan ağrıdı 2 hafta falan. Sonra geçti gitti. :) Kum torbasına vurduğunda olmuştur bence. Geçmiş olsun.

BaD_BoYs tarafından 06/Ara/12 00:26 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 770 Toplam Mesaj: 5