Bilek İncinmesi ?
-
Sağ el bilegim fena bi şekilde incindi mi çıktımı anlamıyorum şu an yazı yazarken bile ağriyo 2 saat oldu hala geçmedi
tokalaşırken bile fena ağrıyor varmı pratik bi çözüm
not: en yakın eczane 40 dk uzaklığımda -
Elastik bir bandaj mevcutsa onunla sar kardeşim 3 gün dursun .. Ve mutlaka 15 dakikadan fazla durmasın buz uygula günde 3 sefer yapabilirsin..
-
Olaya neden olan şey önemli. Eğer ters bir hareket sonucuysa büyük ihtimalle yumuşak doku ezilmesidir. Doktora gitmenizi öneririm. En azından film çekerler, kemik dokusunda ya da eklemlerde bir hasar var mı öğrenirsiniz. Vuracakları ağrı kesici iğne de yararınıza olur.
Doktora gidene kadar yapacağınız şey elinizi kullanmadan sabit tutmanız ve 10 dakikalık buz seanslarıyla ağrıyan bölgenin acısını dindirmeniz. Buzu fazla tutmamaya gayret gösterin.
-
YeniHarman bunu yazdı
Olaya neden olan şey önemli. Eğer ters bir hareket sonucuysa büyük ihtimalle yumuşak doku ezilmesidir. Doktora gitmenizi öneririm. En azından film çekerler, kemik dokusunda ya da eklemlerde bir hasar var mı öğrenirsiniz. Vuracakları ağrı kesici iğne de yararınıza olur.
Doktora gidene kadar yapacağınız şey elinizi kullanmadan sabit tutmanız ve 10 dakikalık buz seanslarıyla ağrıyan bölgenin acısını dindirmeniz. Buzu fazla tutmamaya gayret gösterin.
kum torpabasına vurdum sanırım biraz hızlı vurdum ama eldiven wardi pek etki yapmaz zannettim ama yanılmışım özelliklle elim falan sıkıldığında ağriyor sıcak suyla ovsam şimdilik idare eder sanırm
bychaos tarafından 06/Ara/12 00:23 tarihinde düzenlenmiştir
yarın da kas gevşedici ve bandaj iş görür kanımca :|
edit:doktor a hayatim boyunca gitmedim igneden acaip tırsarım :| -
Hocam bende geçen kapıya sağlam bi yumruk attım falan kapıda bir delik oluştu :) ama benim elimde de aynen senin ki gibi bir ağrı oluştu. Serçe parmağının alt kısmında tokalaşırken elini hareket ettirirken klavyede yazı yazarken falan ağrıdı 2 hafta falan. Sonra geçti gitti. :) Kum torbasına vurduğunda olmuştur bence. Geçmiş olsun.
BaD_BoYs tarafından 06/Ara/12 00:26 tarihinde düzenlenmiştir