Bileklik Yaptırmak İstiyorum...
-
bileklik yaptırmak istiyorum ama lastik olmalı üserinde isteiğim bişey yazssın istiyorum bayabi yaptırmayı düşünüyorum çünki bütün arkadaşlarım alıcaktır
üzerine bişey yazmasa daha güzel olabilir ama asıl sorun o bilekliği nerde ve nasıl yaptırıcam .... -
bu tip bileklik falan satan kişiler bilir belki en azından aldığı toptancıyı söyler toptancı'da aldığı kişiyi söler :) bence bi şansını dene
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
bu tip bileklik falan satan kişiler bilir belki en azından aldığı toptancıyı söyler toptancı'da aldığı kişiyi söler :) bence bi şansını dene
-----------------------------
yok çok yer gezdim sordum tam yaptırmak isteiğim gibi bi bileklik yok sorduklarımda ben bilmem diyolar ... -
bizim burda bi pazar yeri gibi bişe var sobacılar anahtacılar deri işlemeleri falan bu tarz yerler hep bir arada biz deri işleme yerinde yaptırmıştık bi tane metali yan dükkanda kesdirdik üzerine 3 hilal :D Son Osmanlı Yandım Ali varya onu bilekliği gibiydi tabi özenti deme hemen :D
-
astarı, yüzünden pahalıya gelir.. Özel kalıp yapacaklar sana vs vs..
-
biyol yokmu şimdi yaptıramıcammı :(
-
YA NE uğraşıyon bjk nin çok güzel lastik bilekliği var onu al bende takıyom çok güzel
-
Ya biz böle şeyler satıyoruz da istek üzerine nerde yaptırısın onu bilmiyorum biz malları Tahtakale'den alıyoz orda çoğu yerde bulursun Arzu Toka'nın binası var kocaman oralarda çok var takıcılar Aynı sokakta Kutay Bijuteri fln baya bi sürü o cade üzeri .
Toplam Hit: 5410 Toplam Mesaj: 8