folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilen Arkadaş Bir El Atarsa Sevinirim LPT Ve Com

Bilen Arkadaş Bir El Atarsa Sevinirim LPT Ve Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir ucu lpt girişi diger ucu COM çıkışlı bir kablo var elimde uydu cihazlarına yazılım atmak icin sipariş ettim LPT girişini pc takıyorum COM  çıkışınıda uydu cihazına baglıyorum fakat baglantı kuramıyororum cihazlan daha önce bilgisayarın  COM cıkışını kullanarak bunu yapabiliyordum LPT cıkışını kullanarak yapamıyorum

Ben bu LPT çıkışşını com olarak kullanabilirmiyim kullanabilirsem ne yapmam gerekir ilginize teşekkür eder emeginize saygı duyarım

diger kabloya ne oldu diye sormayın bende bilmiiyorum akıbeti hakkında hic bir bilgim yokk

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek
    eğer dediğin kablo rs232 ise hocam o kabloların 2 çeşidi olması lazım çapraz ve düz diye

........................................
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    hyb bunu yazdı:
    -----------------------------
    eğer dediğin kablo rs32 ise hocam o kabloların 2 çeşidi olması lazım çapraz ve düz diye
    rs 232 evet ama ikiside 9 pinli  soket degil birri 9 pinli com digeri lpt giriş soketi yani capraz ters bilmiyorum lpt yi kom olarakta kullanamıyorum

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    hyb bunu yazdı:
    eğer dediğin kablo rs32 ise hocam o kabloların 2 çeşidi olması lazım çapraz ve düz diye
    rs 232 evet ama ikiside 9 pinli  soket degil birri 9 pinli com digeri lpt giriş soketi yani capraz ters bilmiyorum lpt yi kom olarakta kullanamıyorum

hocam sorun kabloda yanlış kablo olduğu için uydu cihazını görmüyor

........................................
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    hyb bunu yazdı:

Foxxxxxx bunu yazdı:
    hyb bunu yazdı:

hocam sorun kabloda yanlış kablo olduğu için uydu cihazını görmüyor

neyse hacı başka ceresi yok ben sen tekirdagın neresindensin ne iş yapıyorsun

Toplam Hit: 1084 Toplam Mesaj: 5