Bilezik Alacaklar ?
-
Valideme bir süpriz yapip 22 yada 24 ayar 20 gram felan bir bilezik almak istiyorum. Fakat internet sitelerinin hepsinde farkli fiyatlar var ve kuyumcu dükkanlarin da da öyledir diye düşünüyorum. Hazir fiyatlar 3-5 düşmüşken biraz daha fiyatini dusurup bilezik alinabilecek yerler neresidir ? Eminönü kapali carsi mi yoksa mahalle aralarinda bulunan kuyumcular mi ?
-
İmkanın varsa Yenibosna kuyumcukent'e uğrayabilirsin.
-
Var hocam imkanim. Tesekkur ederim bilgi icin
-
Ransack bunu yazdı
Var hocam imkanim. Tesekkur ederim bilgi icin
Orada çalışan ve dükkan sahibi tanıdıklar var.
Gittiğinde sana yardımcı olmalarını sağlarım.Katalogdan fiyat alırsın veya özel bişeyler dahi yaptırabilirsin.
Gerisi sana kalmış. -
sitede müride vardı eşi kuyumcuydu ona danışmak lazım.
1 bilezik için o kadar yol yapmaya değmez die düşünüyorum
500tl ise en ucuz bulacağın 470-780tl olacak aradakinide yol parası verecen . zaman vs derken . aynı kapıya gelir
-
Istedigim oyle ozel yada sahsahli bisi degil hocam, aslinda haklisin. Dedigim gibi konuda 22-24 ayar da 20gram bir bilezik sekli semali onemli degil acikcasi maksat valideyi mutlu etmek. Bu yuzden kapali carsimi yada mahalle aralarinda ki kuyumcular mi bilmiyorum zira 5 liralik urune 10 lira geciren kuyumcular oldugunu biliyorum.
-
kuyumcu kent internet fasa fiso kapalı çarşı yanında kuyumcular hanı var tüm piyasadan daha ucuz ve güveniliridr hepsiini gez on dakıkanı almaz kazık yemeden donersın ayrıca işçiliği düşük bir şey seç bozarkende zarar etmez
-
Tesekkur ederim yorum icin hocam
-
Bende bu ara 18 ayar bileziğe takıldım. Biraz almıştık var elimizde ama daha da alsak diye düşüşleri kovalıyoruz işte. Buradan da 18 ayar bilezik fiyatlarını takip ediyoruz. Bakalım ne kadar alacağız ne kadar kar elde edeceğiz.