Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Akademisi ( Hakkında Bilgisi Olan )
-
Arkadaşlar Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Akademisine giden varmı varsa da önerileri neler!..ben şahsen gitmeyi düşünüyorum "yazılım geliştirmeye". üni yi erteliyorum önce bu sertifikayı alayim ondan sonra üni hayatına başlıcam..bu konu hakkında başka fikri olan varsa beklerim ..
-
illa kursa gidip sertifika alacagim diyorsan bilge adam i tavsiye ederim.
-
ben zaten yazılım bölümü mezunum!.. önce buraya gidip sertifikayı alıcam çünkü acaip bi etki sağlıyor öle sıradan bi yer değil!.. yazılım uzmanı olarak geçiyor :) ondan sonra üni ( bilgi tek ve prog) okucam.. hedefim bu şekilde yani :)..
-
tavsiyem netron'dur netron hem biraz daha ucuz hemde egitimi iyidir bilge adam çok pahalıdır...
-
Ben netron a gidiyorum. Görüştüğüm kişiler netron şu anda daha iyi olduğunu söylüyorlar. eğitimciler gerçekten çok iyi (tabi hepsi değil). Size tavsiyem Burak Selim ŞENYURT yada Bülent SÖZGE deneğitim almanız. Teknik ing. , SDS, MCPD eğitimlerini taksitle 6.400 ytl ye alıyorum. Ben tekrar yapmayı düşünüyorum. Çünkü hiç çalışmadım :) . Ama yinede bilge adamdan daha iyi olduğunu biliyorum. Teşekkürler.
-
hoca peki burayı bitirmek gerçekten çok zor mu yoksa az bişe kastınmı sertifikayı alabiliyormuyuz!..
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Ben netron a gidiyorum. Görüştüğüm kişiler netron şu anda daha iyi olduğunu söylüyorlar. eğitimciler gerçekten çok iyi (tabi hepsi değil). Size tavsiyem Burak Selim ŞENYURT yada Bülent SÖZGE deneğitim almanız. Teknik ing. , SDS, MCPD eğitimlerini taksitle 6.400 ytl ye alıyorum. Ben tekrar yapmayı düşünüyorum. Çünkü hiç çalışmadım :) . Ama yinede bilge adamdan daha iyi olduğunu biliyorum. Teşekkürler.
ben de netron a gidiyorum.çok da memnunum.bilge adam 6 7 milyar derken,netron a yarı fiyatına yazıldım.eğitimin daha ii olduğunu düşünüyorum.netronun bu sene revaçta olmasının sebebi,önceki dönmlerde kurumsal çalışmasından kaynaklanıyor.bu sene itibariyle bireysel de hizmet veriyor.
(Burak selim abiyle tanışma şerefine ermiş bulunuyorum.harika bi insan.işi de biliyor.eğitmenlik yapmıyor şu sıralar ama bildiğim kadarıyla.).....(http://www.csharpnedir.com/)
illa da bilgeadama gidecem diyosan sakın telefon numaranı verme.e-maille ulaşsınlar sana.yoksa gece gündüz demez her türlü yeniliklerden haberdar olursun :)
-
peki şimdi hoca netron' da burayı bitirmek gerçekten çok zor mu yoksa az bişe kastınmı sertifikayı alabiliyormuyuz!.. sana sağladığı avantajlar neler biraz bahsetsene.
-
Haci walla ben bilgeadama gittim guzeldi bayagi. Ama bayagi kastim dorusu
-
the_impossible bunu yazdı:
peki şimdi hoca netron' da burayı bitirmek gerçekten çok zor mu yoksa az bişe kastınmı sertifikayı alabiliyormuyuz!.. sana sağladığı avantajlar neler biraz bahsetsene.
sertifika pek problem değilmiiş.(miş diyorum henüz devam ediyorum eğtime)soruları ezberler girersin diyorlar.mühim olan işi öğrenmek.o da hayli kasıyo.
bana kazandırıdğı çok avantaj var.objektif yaklaşamıyorum anlayacağın :)