Bilge Adam Kpss Adaylarına Kariyer Destegi
-
Arkadaşlar Bilge Adam Kpss girecek olan adaylara 2 haftalık ücretsiz kariyer destegi veriyor İstanbul , Ankara , Adana , Antalya , Bursa ve İzmir de bu illerde oturan varsa kayıt olsun hem değişiklik olur.
Ücretsiz eğitime katılma kuralları:
- Başvurular 20 Temmuz 2014 Salı günü sona erecektir.
- Eğitime katılmak isteyen adaylar, gerekli görülmesi halinde KPSS sınavına girdiklerini belgelemek durumundadır.
- 1 kişi 1 ücretsiz eğitime katılabilir.
- Ücretsiz eğitim hakkı başvuru sahibine aittir. Bu hak para ile satılamaz, devredilemez.
- Ücretsiz eğitimlerden birine başvurduğu halde katılmayan adaylar, eğitim haklarını kaybederler.
- Ücretsiz eğitime katılım Bilge Adam’ın belirleyeceği kontenjanla sınırlıdır.
- Eğitimler sınıf açılış tarihlerine ve katılımcıların tercihine bağlı olarak 4 Ağustos 2014 Pazartesi – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında Bilge Adam Akademi şubelerinde verilecektir.
- Bilge Adam Akademi şubesi bulunmayan illerde eğitim düzenlenmeyecektir.
- Eğitimler 4'er saatlik 4 seanstan oluşur. Toplam 16 saatlik eğitim 2 haftada verilecektir.
-
Eğitim içeriğini inceledin mi? Pek işe yaramaz bir şey. Karşınız da sunum yapacaklardır kesin.
Ha ilkten hafif bir bilgi tarzında iyi olur.
Daniel-Koo tarafından 09/Tem/14 12:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Daniel-Koo bunu yazdı
Eğitim içeriğini inceledin mi? Pek işe yaramaz bir şey. Karşınız da sunum yapacaklardır kesin.
Ha ilkten hafif bir bilgi tarzında iyi olur.
Pek incelemedim , ön bilgi verirler sadece her halde
Program Kapsamı:
-
memur olun gelin size bunları öğretelim zengin edelim peşindeler. program kapsamı eğitimleri özendirmek tadında.
-
Klasik reklam.
-
Güzel reklam ve tanıtım şekli
Toplam Hit: 1160 Toplam Mesaj: 6