folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bilgeadam Digital Medya Uzmanlığı

Bilgeadam Digital Medya Uzmanlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Kısaca özet geçmek istyiorum.

İktisat mezunuyum.

isteğim şekilde iş bulamadğım için deneyim aradıkları için deneyim olmadan muhasebe programları hakkında birşey biliyorum diyemediğim için 

Bilgeadamın Erp kursuna yazılmaya karar verdim. S.A.P nin işe yarayacağını düşünüyorum.

Fakat bilgeadamı övende yerende çok var. Herşey kişinin kendisinde bitmesi haricinde. Kursu hakkı ile bitirip sertifikasını alan birinin cv de bunu gösteriğinde fark yaratıp yaratmadığını merak ediyorum. Yani Sap bilen birini arayan netsis logo bilen şeklinde hiç biryer geri dönüş yapmıyor çünkü bilmiyorum. BU kurs sonucu değiştirirmi?

İkinci sorum ve aslında belkide daha önemli sorum ve fikirlerinizi isteyeceğim soru şu.

3 aşşağı 5 yukarı aynı ücretle digital medya uzmanlığı kursunada yazılabilmekteyiz.

hal böyle olunca benim gönlümden geçen pc ile alakalı bir iş olması.

verilen derslere baktığımda seo demiş seonun ne olduğunu teorik olarak bilen fakat işleyişine dair hiç bir şey yapmamış biriyim.

ve bu yüzden daha çok istememe rağmen daha çok korkuyorum bu alandan. Sebibide şu.

digital medya uzmannlığı dediğin zaman herkes digital medya uzmanı diye geziyor.

nedir ne değildir bilmiyorum. Ben burdan sertifika alsam bile adam illaki iletişim fakultesi reklamcılık bölümü mezunu birini almakta direticekse olmaz benim iş.

ama anti tez örnekler olabilir. falanca gitti oldu vs yada sizin deneyimleriniz? bunlara göre karar vericem.

Genel muhasebeyi vs kpss den kendi bölümümden dolayı teorisi ve örnek üzerinde biliyorum. Pc üzerinde ve piyasada işleyen şekli ile hiç bilmiyorum. sorunda bu.

Konuyu açma sebebim nette okuduğum zaman 2010 yılında filan yığınla insan kurs alıp bilgi işleme vs işe girmişler.

ve o yıllar için çok övülüyor.

bunu sormak istedim. aynı zamanda 6 7 bin liraya başka bir şey önerebilirmisniz? o paraya şu eğitimi al şu sertifikayı al. şu programı öğren vs gibi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

askeren geldikten sonra izmir çankayadaki bilgeradama kesin olarak gitmeye kafayı koydum sistem uzmanlığı için takipteyim,

bekleseydin beraber gideydik ya la :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

şu bilgeadama gidip gerçekten bu paraları verenler var mı diye düşünmüştüm varmış :)
    ben senin yerinde olsam o paraya istanbulda C ve Sistem Programcıları derneğinden ( tamamen farklı bir alan seninkinden ) bütün kursları alırdım .

Sosyal Medya vıdı vıdı bu ne hocam boşver böyle kursları zaten facebook instagram twitterdan hesap açan sosyal medya uzmanı oluyor günümüzde he sen demişsin işin içinde seo var orasını bilmem ama bilen arkadaşlar daha çok yardımcı olucaktır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Değiştirmez, sektör'deki firmalar, staj'ına bakarlar staj+deneyim.

Oraya vereceğin paraya yazık.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

noldu kpss ?  kaç puan aldın 

bilgeadam izmiri bırakan cok arkadasım oldu bilgeadamda pazarlama departmanı ısı cıngenlıge vurmus durumda. 

kocaeli şubesinde konustum kurs ıcın sonra ızmır e gıttım kursa dedım ızmıre gıttım yokum bu sefer aynı gorevlı ben ızmır e gectım musaıtsenız gelın burada konusalım kurs ıcın dedi. 

trafik ışıklarında araba camı temizlemeye calışan cingen çocukları gıbıler. 

izmir piyasasında spesifik bir bölümden mezuın degilsen ıs olayın tanıdıkla doner cevrenle doner bır yerden baslaman lazım .  ucretsız olarak para almadan basla staj yapıyorum de staj ıcın basvuruyorum de . 

ve iş verenler internetten bihaberler. öyle kariyernete baktım secret a baktım vs degil gidip elden ver başvurunu. 

digital medya uzmanlıgı sertıfıkan bır boka yaramaz .

bu adamların tek amacı senin paranı almak umut satmak . 

Yazılım ve veritbanı ıcın gıdeceksen de kendını gelıstırmene baglı .

işkur destekli programlarda şansın daha yüksek. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

noldu kpss ?  kaç puan aldın 

bilgeadam izmiri bırakan cok arkadasım oldu bilgeadamda pazarlama departmanı ısı cıngenlıge vurmus durumda. 

kocaeli şubesinde konustum kurs ıcın sonra ızmır e gıttım kursa dedım ızmıre gıttım yokum bu sefer aynı gorevlı ben ızmır e gectım musaıtsenız gelın burada konusalım kurs ıcın dedi. 

trafik ışıklarında araba camı temizlemeye calışan cingen çocukları gıbıler. 

izmir piyasasında spesifik bir bölümden mezuın degilsen ıs olayın tanıdıkla doner cevrenle doner bır yerden baslaman lazım .  ucretsız olarak para almadan basla staj yapıyorum de staj ıcın basvuruyorum de . 

ve iş verenler internetten bihaberler. öyle kariyernete baktım secret a baktım vs degil gidip elden ver başvurunu. 

digital medya uzmanlıgı sertıfıkan bır boka yaramaz .

bu adamların tek amacı senin paranı almak umut satmak . 

Yazılım ve veritbanı ıcın gıdeceksen de kendını gelıstırmene baglı .

işkur destekli programlarda şansın daha yüksek. 

işkurada çok başvurdum. Meslek edindirme diyor web tasarım iiçin başvuru yapıyorsun o bölümden mezun adamı alıyor. 

birde yorumlara baktığımda az bir cep harçlığı veriyorlar oranın işlerini yapıyorsun ama sonra seni işten çıkarıyorlar. onlar için ucuz iş gücüsün filan falan.

izmirde tandıık net birileri yok. yani o samimiyet derecesinde yok. olan sağlam bir iki kişi var. fakat açıkçası onları çok çok samimi olmadığım için son anda ve gerçekten lazım olduğu zaman kullanmayı düşünüyorum. kpss 74 . ondan bir cacık olmayacak. 

bir sürü iş görüşmesine gittim. en basit şeyde bile olmuyor adam almıyor. görüşme sırasında somut bir şey olur derimki şundan almadı oda yok. görüşme vs herşey yolunda. 

tek eksik şu. meslek bilmiyorum: )

ve tabiki asıl sorunda buu.

bu yüzden bu kursa önem veriyorum birşey öğreticekler.

bu kurs haricinde işsiz gezerken sketchup vs öğrenip iş bulan arkdaşlarımda oldu.

anlatmak isteğim şey bir şeyi öğrenmek. ve işte şunu biliyorum şunu yaparım diyebilmek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

şu bilgeadama gidip gerçekten bu paraları verenler var mı diye düşünmüştüm varmış :)
    ben senin yerinde olsam o paraya istanbulda C ve Sistem Programcıları derneğinden ( tamamen farklı bir alan seninkinden ) bütün kursları alırdım .

Sosyal Medya vıdı vıdı bu ne hocam boşver böyle kursları zaten facebook instagram twitterdan hesap açan sosyal medya uzmanı oluyor günümüzde he sen demişsin işin içinde seo var orasını bilmem ama bilen arkadaşlar daha çok yardımcı olucaktır.

http://www.bilgeadam.com/akademi/Pdfs/DIJITAL_MEDYA_UZMANI.pdf

sadece seo değil.

nomralde zaten 2 3 saatlik bir eğitim sonrası verilen sosyal medya uzmanlık sertifikam var.

fakat burda aşağıda ders içerikleri var 200 saatlik bir ders programı .

5 ay kadar filan sürüyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Hacı ingilizcen ne seviyede? İngilizcen tamamsa oraya vereceğin parayla yanına ek bir dil öğren bence şansını cok daha arttırır. Hiç olmadı turist rehberi olursun gayette güzel paralar kazanıyolar. Benim bildiğim şuan sadece italyancadan rehberlik alabiliyosun. Bi araştır derim

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı

Hacı ingilizcen ne seviyede? İngilizcen tamamsa oraya vereceğin parayla yanına ek bir dil öğren bence şansını cok daha arttırır. Hiç olmadı turist rehberi olursun gayette güzel paralar kazanıyolar. Benim bildiğim şuan sadece italyancadan rehberlik alabiliyosun. Bi araştır derim

Hocam bu konu hakkında nerede araştıracağız ? Biraz daha bahset ve italyanca için istanbul'da tavsiye ettiğin bir yer var mı ? 

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    patates bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

http://www.bilgeadam.com/akademi/Pdfs/DIJITAL_MEDYA_UZMANI.pdf

sadece seo değil.

nomralde zaten 2 3 saatlik bir eğitim sonrası verilen sosyal medya uzmanlık sertifikam var.

fakat burda aşağıda ders içerikleri var 200 saatlik bir ders programı .

5 ay kadar filan sürüyor

Hocam anlatamadım ben sana olayı önüne gelen sosyal medya uzmanı onun için kurs almana o kadar para vermene gerek yok bilgeadamdan bahsediyoruz

Toplam Hit: 1207 Toplam Mesaj: 10
bilge adam