folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgeadam İle İlgili (Soru)



Bilgeadam İle İlgili (Soru)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2006
    Erkek
    merhaba ben bilge adamin kurslarinin fiyatlarini merka ediyordumda bu konuda bilgisi olan varmi yada link falan varsa paylasirsaniz sevinirim . Daha onceden giden varsa nasil oldugunu belki bilir egitim kalitesi ise yarayabilirligi nasildir?

    ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    Hocam ..ben  Network ve Sistem Ağ Uzmanlığı Eğitimi Alıyorum :)  Şöyle diyeyim.. hocalar.. sana her konuda yardımcı olurlar.. iş konusundada eğitim konusundada.. . kursları bıtırdıkten sonra.. zaten alanın neyse microsoftun sınavlarına vs adobe sınavlarına alanın herneyse.. girip sertifikalar alman önerilir.).  iş olayında... kariyernoktasi var .. orasıda gereken yardımı yaparlar..  fiyatlar biraz uçuk geçen baktımdada :D 8 bin ytl vermıştım sımdı 12 bin ytl olmuş .) bize beleşe geldı cisco vs hp eğitimi :) bu arada son bişey daha.. bilgeadam da alacagın sınav notları hiçbir işe yaramaz..) onemlı olan microsoftun sınavlarıdır. bilgin olsun.. eger detayli bilgi istiyorsan Pm den yardımcı olurum.. her konuda.

    hoca yada.. direk microsoft sınavlarınada gırebılırsın.. kendınde evınde ıleryebılırsın kursa gıtmeden.. sonucta sana kalmıs .) 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    O kurslara binlerce ytl verip mcse , mcpd , ccna olan elemanlara sasiyorum ya :|

    sertifikasyone yonelik egitimlerin bence ticari kaygidan baska bir yani yok.Kanimca degerlendirmelerime gore "Btegitim" gercekten egitim amacli egitim programlari sunuyor ortaya.Sitelerindede adamlar egitim programlarini belirtmis , sertifikasyon a yonelmemis adamlar , .NET , C# , Linq gibi ayri alanlara yonelik birebir egitim verebiliyorlar...C# egitimi veriyor mesela 900 ytl , hemde sisirme mvp olan elemanlar degil harbi bilgili elemanlar egitmen kadrosuda :)


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek
    bu microsoft un sınavları hangi periyotta oluyo hocalar ? nezamanlar ve giriş için ne yapmak gerekiyor varmı bi bilginiz. ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2006
    Erkek
    ben 3d ve animasyon dusunuyorum sizce gelecegi olan bir meslekmi? bilgeadam veya herhangi bir egitim kurumu isime yararmi? yada hangi bolumu onerirsiniz?

    ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    th3Abdo bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben 3d ve animasyon dusunuyorum sizce gelecegi olan bir meslekmi? bilgeadam veya herhangi bir egitim kurumu isime yararmi? yada hangi bolumu onerirsiniz?
    ----------------------------- 

     

    geleceği olan bi meslek ama şunu unutma

    geleceği olan meslek yoktur geleceği olan çalışan vardır. Şimdi bakarsa Türkiye'de CEOlardan çoğu makina müh kökenli ama sayısız makine mühendisi de açıkta. anlatabiliyorum di mi? avantajın şu olur Türkiye'de fazla anlayan yok bu işten ama şimdilik. Bu aynı zamanda dezavantajın çünkü öncülerden olucaksın.  


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 1305 Toplam Mesaj: 6