Bilgi Paylaşımı Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir aranızda değildim,yaptığım bazı çocukluklardan dolayı tbtden uzak kaldım.

Herneyse sonunda burdayım ve geldiğimden beri konularda yardım isteyen müridlerin yardım karşılığında maddiyat anlamında bişeyler verme çabasını gördüm.

Burası böyle değildi hacılar klasik olacak ama bilgi paylaştıkca çoğalır ben yardım edeceğim kişiye ne biliyorsam sonuna kadar yardımcı olmaya çalısırım bunun karşılığındada birşey beklemem acaba sizin görüşünüz nedir ?

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

adamım birisinin bi sıkıntısı var sormuş.! yazıyosun yazıyosun adam bidaha ugramıyor.ne tamm oldu diyor nede yok kardeşim yanlış bilgi verdin diye itiraz ediyor.bunun sonucunda işlerin ne tadı kalıyor ne tuzu.artık sorulan çogu soru ya dalgaya alınıyor yada,millet kıçıyla gülüyor falan.

durum böyle oluncada.dediğin gibi maddiyatı kendi teklif eden yada para karşılıgı yapan konular çok çıkmaya başladı..çünki ihtiyaçlarını giderecek bi cevap almadn sıkıntı yaşanıyor.sadece benim düşüncem bu.belkide yanlılyor olabilrim

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yardım istenen konuların %90 nı dalgaya vuruluyo geri kalanlardada bilen biri karşılığında para istiyo

DOM..
Toplam Hit: 1725 Toplam Mesaj: 3