folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Bilgi Yarışması Scripti

Bilgi Yarışması Scripti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar ellerim nasır bağladı artık.Yokmu elinde kolunda hard diskinin kıyısında köşesinde warez arşivinde.

Güzeş bir bilgi yarışması scripti olan artık arıyacak halim kalmadı kaç. aydır arıyom.ya valla artık yardımlarınıza muhtacım :)

Nasıla öğrencen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek
    Selamun Aleyküm  Arkadaşım istediğin gibi hazır bir script bende var şuanda evde değilim eve geçtiğim zaman siteye atar url sini yazarım buraya..

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    bizde zamanında çok aramıştık hatta konuda açmıştım 1 ay içinde ama kimseden ses çıkmamıştı ii oldu olması valla bi upload edebilirsen çok iyi olcak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    http://www.maxiasp.com/sc_yorum.asp?scno=342 piyasada türkçe, çalışan ve bedava dağıtılan tek script!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben bu scripti denedim hatta bir çok yerini düzeltmeye bile çalıştım ama script çok hatalı kodlu ilk kurdupunuzda hata yok gibi görünüyoo.ama kendiniz mesela 40 üye yapın sonra hatalar başklıyoo arama yapmaz. üye listesi göstermiyor.db kitleniyoo ben bunlar çözmeye çalıştım ama yok.artı script açıklar mevcut admin şifresini çok kolay okuna biliniyoo artı.db yolu çok rahat görülebiliyoo. yanii daha sağlamına ihtiyacımız var :)

Nasıla öğrencen
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek
    birka. eksiğini daha söyliyim.soruyu bildiniz geri gelin aynı soruya doğru cvp verin böylelikle ğuanınız artar buda verimli olmaz.script tam bir fiyasko arkadaşlar

Nasıla öğrencen
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Bence o scripti geliştirmeye çalış. Açık kaynak sonuçta... Yorum sayfasında bazı açıkların nasıl kapatılması gerektiğinide açıklamışlar. Scripti yazan kişiyle de irtibata geçebilirsin! Olmazsa coder2nin scripti yardımcı olur belki... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek

coder2 nin scripti nerde peki.Ya ben bu scripti alığ geliştirecem eğer başarabilirsem size  burda dağıtırım.varsa yardım edecek olan buırda söylesin.

Nasıla öğrencen
Toplam Hit: 3023 Toplam Mesaj: 8