Bilgi Yarışması Scripti
-
ya arkadaşlar ellerim nasır bağladı artık.Yokmu elinde kolunda hard diskinin kıyısında köşesinde warez arşivinde.
Güzeş bir bilgi yarışması scripti olan artık arıyacak halim kalmadı kaç. aydır arıyom.ya valla artık yardımlarınıza muhtacım :)
-
Selamun Aleyküm Arkadaşım istediğin gibi hazır bir script bende var şuanda evde değilim eve geçtiğim zaman siteye atar url sini yazarım buraya..
-
bizde zamanında çok aramıştık hatta konuda açmıştım 1 ay içinde ama kimseden ses çıkmamıştı ii oldu olması valla bi upload edebilirsen çok iyi olcak
-
http://www.maxiasp.com/sc_yorum.asp?scno=342 piyasada türkçe, çalışan ve bedava dağıtılan tek script!
-
arkadaşlar ben bu scripti denedim hatta bir çok yerini düzeltmeye bile çalıştım ama script çok hatalı kodlu ilk kurdupunuzda hata yok gibi görünüyoo.ama kendiniz mesela 40 üye yapın sonra hatalar başklıyoo arama yapmaz. üye listesi göstermiyor.db kitleniyoo ben bunlar çözmeye çalıştım ama yok.artı script açıklar mevcut admin şifresini çok kolay okuna biliniyoo artı.db yolu çok rahat görülebiliyoo. yanii daha sağlamına ihtiyacımız var :)
-
birka. eksiğini daha söyliyim.soruyu bildiniz geri gelin aynı soruya doğru cvp verin böylelikle ğuanınız artar buda verimli olmaz.script tam bir fiyasko arkadaşlar
-
Bence o scripti geliştirmeye çalış. Açık kaynak sonuçta... Yorum sayfasında bazı açıkların nasıl kapatılması gerektiğinide açıklamışlar. Scripti yazan kişiyle de irtibata geçebilirsin! Olmazsa coder2nin scripti yardımcı olur belki...
-
coder2 nin scripti nerde peki.Ya ben bu scripti alığ geliştirecem eğer başarabilirsem size burda dağıtırım.varsa yardım edecek olan buırda söylesin.