Bilgilerin Geri Yüklenmesii...
-
Arkadaşlar bir internet cafede bir şeye tanık oldum bilgisayarı kullanırken istediğimiz her türlü dosya indirme,silme değiştirme vb. işleri yapıyoruz fakat bilgisayarı yeniden başlattığımızda tekrar eski haline geliyor. bunu bir pcı kartla yaptıklarını duydum bu kart ile ilgili biligisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim...şimdiden teşekkürler..
-
Güvenlik kartı die bi olay war, 24 saatte bir makinaya format atip içindeki verileri baştan yüklüo.
yani naparsan yap hepsi silinip üstüne yenileri gelio her allahin günü, kart biosdan cairilio ama deisik tipleri de war. açılışta F10 yada F11 e basarsan kart menusune ulasabilir iptal ettirebilirsin ama, yani onunda çözümü war etrafinda sana bakan tipler cok deilse halledersin -
evet o kartin uzerinde bulunan chipte sakliyor
windos un imagesini eski olan kartlar ramlardan yiyordu ama yeni cikanlar ramlari kullanmiyor
kurtulman icin o baslangictaki f10 tusuna basinca gelen menuden sifreyi girebilmek
veya karti cikartmak
baska bir cozumu yok
-
belki bulundugu slot a asiri yuklenme yaparsa karti yakabilirsin ama bunu nasil yaparsin onu bilmem :) -
yok kardeşim bu işi iptal etmenin imkanı yok gibi...
kaç gün denedim.. olmuyor...
yani var yolu msdosda fdisk /mbr dersen o zaman gidiyor fakat bu seferde sistem elinde patlıyor çünkü diskin boot sectorunu silmiş oluyorsun..
ayrıcada kart (bazılarında var) eğer mbr yide yedekliyorsa o zaman hiç şansın yok..
pci dan takılanları var..
birde standart ethernet kartlarının üserindekichip yuvasına takılanları var...
45 $ filan bulabiliyorsun...
Toplam Hit: 2000 Toplam Mesaj: 4