Bilgisayar 0Xc0000 Hatası
-
Elimde bir casper notebook var ve dün akşam düzgün bir şekilde kapanmıştı sabah açmak istediğimde ise.
windows gerekli bir aygıta erişilemediğği için önyükleme seçimi başarısız oldu
BKNZ: ''windows başlatılamadı yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir. sorunu düzeltmek için :
1- windows yükleme diskinizi takın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın
2- dil ayarlarınızı seçin ardından ileriyi tıklayın
3- Bilgisayarınızı onarın secenegine tıklatın
Diskiniz yoksa yardım için sistem yöneticiize veya bilgisayar üreticisine başvurunGibi saçma bir hata aldım içinde önemli şeylerde var format atmadan nasıl düzelteceğim Acil yardım lazım
+ olarak disk sürücüsü yok çözümü usb ile 'yapabilirsek usb ile yapma yönetiminide anlatırsanız sevinirim
-
"3- Bilgisayarınızı onarın secenegine tıklatın"
denediniz mi bunu hocam ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------"3- Bilgisayarınızı onarın secenegine tıklatın"
-----------------------------Hocam diski taktıktan sonra diyo bende sürücü yok. :)
-
Maddox bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Hocam diski taktıktan sonra diyo bende sürücü yok. :)
-----------------------------kullandıgınız sürümün ISO'sunu filan bulup usb belleğe yazdırın o şekilde deneyin hocam ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Maddox bunu yazdı:
-----------------------------kullandıgınız sürümün ISO'sunu filan bulup usb belleğe yazdırın o şekilde deneyin hocam ?
-----------------------------Onu düşündüm(ve uygulayacağım) ama usb siz cd siz formatsız bir yöntemi yokki windows' a sövmek istiyorum. :D Durduk yere sıkıntı çıkarıyor hiç backtrack 'da linüx de böyle birşey olmuyordu.
-
Maddox bunu yazdı:
-----------------------------Maddox bunu yazdı:
-----------------------------Onu düşündüm(ve uygulayacağım) ama usb siz cd siz formatsız bir yöntemi yokki windows' a sövmek istiyorum. :D Durduk yere sıkıntı çıkarıyor hiç backtrack 'da linüx de böyle birşey olmuyordu.
-----------------------------tabi küfür size kalmış :) optik sürücü yoksa yapabilceğiniz bi o vardır.
büyük ihtimal ilede çözücektir.
-
Yorumları okuyayımda belki formatsız yöntem bilen bir murid kardeşimiz çıkar , ama ben nelerin üstesinden geldim , bu gece hallederim ben bu bilgisayarı. :D