folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bilgisayar 2 Saat Sonra İnterneti Kesiyor Yardım!!

Bilgisayar 2 Saat Sonra İnterneti Kesiyor Yardım!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bocuk
    Bocuk's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarımda, nedenini anlayamadığım bir sorunla baş başayım ve ne  yaptıysam kurtulamadım :(

Bilgisayarımı açtıktan yaklaşık 2 saat sonra, bilgisayarım internete girmiyor.Herhangi bir adres  yazıp enter a bastığım anda direkt olarak "sayfa görüntülenemiyor" ibaresi geliyor.Hiçbir siteye girmiyor ayrıca bilgisayarımda IIS yüklü, yerel siteme de giremiyorum aynı şekilde.Localhost yazdığımda da aynı şekilde "Sayfa görüntülenemiyor" ibaresi geliyor.

Modemime baktığımda herhangi bir activity görünmüyor yani DSL bağlı fakat ethernet elışveriş yapmıyor.

Modemin kontrol paneline de aynı şekilde giremiyorum yine aynı sonucu alıyorum.

Bilgisayarımı bu nedenle formatladım fakat kurtulamadım lütfen yardım edin :(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    Netin açıkken yada modeme ulaşabiliyoken ayarlarını resetle bazılarında kontrol panellerinde çocukları uzak tutmak için geliştirilmiş sistemler mevcut kesiyo durduk yere benimde belli saatlerde kesiliyodu telekomu aradım modeminizin otomatik ayarı olabilir dedi ama değilmiş onlardan kaynaklanıyomuş bide adsl sunucun kimse telekomdur mutlaka bi ara sor onların sistemindende kaynaklanabiliyor böyle hatalar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek

adsl modemin üzerindeki reset tuşunu kullanarak tüm ayarları sıfırla, bir de reboot et aslanlar gibi..

eğer sorun düzelmediyse, modemini teknik servisine götür. çünkü aynı sorunu yaşayan arkadaşımınkini götürdük, baya baya bozulmuş modem..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    sewnde 1.30 saatte bir gereksiz anda gir önemli yerde kesilmesn.sanırım senin modemde sorun var
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bocuk
    Bocuk's avatar
    Erkek

iyide o zaman localhosta girebilmem lazım, sorunun modemde olduğunu sanmıyorum o zaman localhosta girerdi...

Toplam Hit: 1572 Toplam Mesaj: 5