Bilgisayar Açılırken HDD Password İstiyor
-
Elimde dell marka insprion 1501 (sanırım modeli) yazılı bir leptop var açılırken hdd şifre istiyor google da araştırdım bişi bulamadım bu
sorunla daha önce karşılaşmış veya çözümünü bilen müridler bi el atarsa minnettar olurum.
HDD markası HITACHİ
Model:HTS541680J9SA00
SATA
CAPACİTY 80 GB
RPM 5400
Frimware #C749
-
Resim çekip koyarsan daha aytınlatıcı cevaplar alabilirsin.
-
bi arkadaşın başına gelmişti. compaq marka laptopunda. internetten baya araştırmış. en sonunda konya da bi elemana gönderip açtırmıştı. yanlış hatırlamıyorsam tabi.
-
http://www.fixya.com/support/t2930303-inspiron_1501_hdd_password
birşeyler var ama, iş görür mü bilemedim :/
-
fde falan vardır muhtemelen, yeni hdd alman daha mantıklı olur bence.zaten sataymış ucuzdur
-
Hocam şimdilik resim koyamıyorum anlatayım biraz leptopu açıyorum Enter HDD password diyor şifre gireiyorum 3 kez ekran kararıyor sağ tarafta küçük bir çizgi yanıp sönüyor fakat devamı gelmiyor
dediğiniz siteye baktım Hiren BootCD den falan bahs ediyor fakat şimdi indiremem cafedeyim net yavaş indirirsem olurmu onuda bilmiyorum.
-
bedeng bunu yazdı
Hocam şimdilik resim koyamıyorum anlatayım biraz leptopu açıyorum Enter HDD password diyor şifre gireiyorum 3 kez ekran kararıyor sağ tarafta küçük bir çizgi yanıp sönüyor fakat devamı gelmiyor
dediğiniz siteye baktım Hiren BootCD den falan bahs ediyor fakat şimdi indiremem cafedeyim net yavaş indirirsem olurmu onuda bilmiyorum.
hiren iyidir 600-700 mb bişy hocam banko işini görür. indir gitsin