Bilgisayar Acılırken Ses Geliyor... YARDIM Lütfen
-
Selam arkadaşlar .. ben makinaya yeni 512 ram aldım .. önceden makina açılırken hiç ses gelmezken rami taktım takalı her power düğmesine bastığımda 1 saniyelik bir beeep sesi gelmeye başladı .. neden olabilir bu .. yardım ederseniz sevinirim
-
a.s arkadaşım senin sorunun ramde şöyle kısaca yazim mesela :
1 bip bellek tazeleme 8 bip görüntü kartı bellegi hatası 9 bip bios yongası hatası 1 uzun bip sesi bellek problemi 1uzun 2 kısa bios ekran kartına ulaşamıyor daha bi sürü var neyse senin sorun ramde yada ram soketinde soketine toz kaçmış olabilir ve bunu temizlemek zordur başka bi sokete tak bakalım ne olacak.
Saygılar
-
Hicbir sorun yok tek kisa bip bilgisayarin duzugn calistigini belirtir.
-
a.s. ram i görüyomu ki. eğer tek kısa bip varsa arkadaşın dediği gibi düzgün çalışıyordur.sen ses gelmesine bakma.sesten rahatsız oluyorsan anakarttan ses fişini çek gisin.bi problem yok bence.
-
sağolun yardımlarınız için
Toplam Hit: 2804 Toplam Mesaj: 5
