Bilgisayar Açılmıyor?
-
Sevgili TahriBaT,
Bilgisyaarıma ir haller oldu bir gün her zamanki gibi power tuşuna basıp açmaya çalıştığımda açılmadı üstelik evde 2 bigisayar var ikiside aynı şekildeyakın zamanlarda ya da aynı zamanda bu sorunu yaşatmaya başladılar bana. Şimdi anakarta elektrik gidiyor orda bir poblem yok ancak power tuşlarında mı sorun var? power tuşlarının grişleri de dğru ancak nenden böyle yaptı ki acaba? Acil Yardım bekliyorum bir bilgisayarcı olarak başka bir bilgisayarcıya para verdirmek ne bana ne de tbt ye yakışmaz diye düşünüyorum. çünkü bu güne kadar ne problemim olduysa tbt halletti bunuda birlikte haledicez inş. Hayda gazamız mübarek olsun. Kandinlimizde Kutlu ve mutlu olsun.
-
power supply degistir
-
power supply'lerin pert hocam.
sigortaları yanmıştır büyük bir ihtimal yenisini alıcaksın mecbur
-
pili tak çıkar.aklıma ilk gelen bu
-
hocalar power dan olduğunu düşünmüyorum çünkü anakarta akım gidiyor. ancak power hariç anakarta akım girişi varsa onu bilemem.
-
dusun veya dusunme sorunun o
-
peki ben power tuşunu kullanmadan nasıl çalıştırabilirim pc yi kabloları değdirsem bir birinine araba çalarken yapıyolar ya :D
-
guc alamayan pc'yi nasil calistircaksin
-
Hocam aynı anda birden fazla bilgisayar bu şekilde arıza verdiyse, elektrik dalgalanmasından ötürü power supply ler yanmış demektir. Değişmesi gerek. Bunun yanı sıra, anakarta elektrik gelip de, bilgisayar açılmıyorsa, anakartta da birşeyler yanmış olabilir. Anakartı, sağlam bir power supply ve sağlam parçalarla çalışıyor mu dene. Bu arada, bozuk power supply den hiç elektrik gelmeyecek diye bir kural da yok. Bilgisayarın ihtiyacı kadar gelmiyordur, o kadar. Umarım anakartında sorun yoktur arkadaşım. Geçmiş olsun.
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
peki ben power tuşunu kullanmadan nasıl çalıştırabilirim pc yi kabloları değdirsem bir birinine araba çalarken yapıyolar ya :D
-----------------------------usb headers ile gösterilen yerde power yada r/p yazan ikisini birleştir bi tornavida vb ile.
-
sağol deneyeyim bi.