Bilgisayar Açılmıyor Mavi Ekran Hatası
-
Bilgisayarımı açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum hard diskte herhangi bir sıkıntı yok acaba nedendir? Sebebi nedir?

-
resim görünmüyor hocam
-
Düzelttim hocam
-
-
Virüs yemişsin. Kullanıcı ekranı falan gelse yapardık birşeylerde açılmıyorsa çare format gibi.
-
guvenli modda acmayi dene olmadi enson calisan ayarlarla acmayi dene bluescreenview i indir p.s. at bakalim hata neymis
-
bu bir laptop mu ?
en son yüklediğin bir uygulamadan dolayı bir dll hatası var. buda sistemin açılmasını engelliyor.
xp de sık görünen bir durumdur. imkanın varsa güvenli modda çalıştırmayı deneyip sistemi geri yükleyebilirsin.
önemli verilerim yok diyorsan bas formatı gitsin. R ile kurtarma yap diecem ama xp pek başarılı değil bu konuda.
muhtemelen antivirüsün ibneliğidir.
-
Hocular güvenli moda falanda giremiyorum tekrar mavi ekran verip pc baştan başlıyor yine aynı şeyler giriş yapamıyorum yani harddiskim başka bilgisayarda çalışıyor açılıyor
-
Ne yapman gerektiği hatada yazıyor zaten
herhangibir windows cd si ile boot edip ilk ekranda R tuşuna bas
windows için 1 e bas
komut satırana düşünce
C:\ şeklinde gelir yada c:\windows
CHKDSK /R /F
enter.
işlem bitince açılacaktır.
-
siyahbereli bunu yazdı
windows için 1 e bas
komut satırana düşünce
CHKDSK /R /F
enter.
Hocam herşey iyi hoş fakat yönetici parolası istiyor ben öyle bir parola koyduğumu hatırlamıyorum enter yapıyorum olmuyor koyabileceğim şifre algoritmalarını deniyorum olmuyor buna bir çözüm var mı?
-
e2 bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
windows için 1 e bas
komut satırana düşünce
CHKDSK /R /F
enter.
Hocam herşey iyi hoş fakat yönetici parolası istiyor ben öyle bir parola koyduğumu hatırlamıyorum enter yapıyorum olmuyor koyabileceğim şifre algoritmalarını deniyorum olmuyor buna bir çözüm var mı?
Hiren boot cd yada erd commander ile boot et. local admin şifresini (administrator) sıfırla
devam et