Bilgisayar Açılmıyor Sistem Yüklenmiyor
-
bilgisayarımda iki tane hdd var birinde win 7 yüklü diğerinde win 8
Her zaman kullandığım win 7 sistemi açılmıyor win 8 açılıyor bios ayarları tam birincil ikincil vs. win 7 yüklü hdd den başlatmak istediğimde windows başlatılıyor diyor sonra siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor enteresan sadece farenin oku gözüküyor bunun dışında ekran simsiyah.
-
arkadaşlar yardım bekliyorum
-
win8 hddye çıkardığında 7 çalışıyor mu?
-
win8 olanın sata kablosunu çıkar .
win7 için 1. güvenli modda açmayı dene ve sistemi geri yükle. 2. win7 dvd sini takıp onarım başlat.
sonuç alırsan verilerini güvenli yere kaydet ve hdd ölçüm programları ile ölççüm yap rahmetlik üzere olablir.
-
win 7 deki sadece d sürücüsüne ulaşabiliyorum sistemin yüklü olduğu c sürücüsüne aç dediğimde erişim engellendi diyor artı sürücünün adı değişmiş NTFS yazıyor
-
siyah ekrana geldiğinde ctrl shift del yapsana görev yöneticisi gelecek mi .. eğer gelirse yeni görevden explorer.exe yi çalıştır..
-
zalimadam bunu yazdı
win8 olanın sata kablosunu çıkar .
win7 için 1. güvenli modda açmayı dene ve sistemi geri yükle. 2. win7 dvd sini takıp onarım başlat.
sonuç alırsan verilerini güvenli yere kaydet ve hdd ölçüm programları ile ölççüm yap rahmetlik üzere olablir.
1. güvenli moddada olmuyor açılırken ekranda lütfen bekleyin... yüklenen:\windows\system32\drivers\volsnap.sys gibi bir sürü şeyler yükleniyor bugün öğlen yaklaşık 2 saat bekledim bitmesini ama olacak gibi değil.
2. denedim olmadı.
-
yunusdogan bunu yazdı
siyah ekrana geldiğinde ctrl shift del yapsana görev yöneticisi gelecek mi .. eğer gelirse yeni görevden explorer.exe yi çalıştır..
denedim olmadı
-
flickR bunu yazdı
win8 hddye çıkardığında 7 çalışıyor mu?
win 8 in yüklü olduğu hdd yi çıkardığımda yani sata kablosunu çıkardığımda da win 7 işletim sistemi açılmıyor
-
Aslında HDD nin sadece c sürücüsüne yani sistemin yüklü olduğu kısma format atıp kökten çözebilirim ama benim derdim c sürücümdede önemli birkaç dosyam var yaklaşık 8 10 gb peki budurumda bu bilgilerimi recovery yapabilirmiyim tavsiyi edeceğiniz program varmı bir çok program denedim birtanesi buldu yedeklemek için lisans istedi başka denedim işe yaramadı.