folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Acılmıyor Tık Sesi Bile Yok..

Bilgisayar Acılmıyor Tık Sesi Bile Yok..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

bilgisarda sarkı dınlerken pc bir anda kapandı ve birdaha acılmadı sorunun power supply den kaynaklandıgını dusunuyorum cunku 2.el bir yerden 3-4 ay once 10 tl ye almıstım kasa orta halli ama en dandik parca oydu. kısacası orta duzeyde kasa ve power supply satacak bi mürid varmıdır?

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hoca senin alet için powerın sıfırı 20 lira ikinci elini ne yapacaksın?

Muhtemelen psu dandır...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

rene hocama katılıyorum ama powerdan olmayada bilir powerin içini aç patlak kondanstör falan var mı bi bak

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

power ı yarın kontrol ettircem bilgisayarcıya supply 0 20 liraysa o bozuk degilse bile alırım ya nerden bulacam ankarada 20 liraya :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

normal bir psu hemen hemen 20 tl civarında.. kimse bu standartdaki psu'yu 20 den pahalı bir şekilde satmaz..

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

pc özellikleri 2.4 intel celeron işlemci 1 gb ddr2 ram 512 mb 64 bitlik geforce 7300 ekran kartı 500 gb hdd  1 tane cd rom 1 tane dwd wrighter 1 tane floopy disk var başkada bişey yok önceki supply dwd wrighter sataydı satanın kablosunu anakarta takınca ısınıyor yanık kokusu geliyordu ona göre saglam bi tane supply almak istiyorum ya fiyat en fazla 40 liram mevcut marka ve model onerilerinizi bekliyorum simdiden sagolun.

Toplam Hit: 1288 Toplam Mesaj: 6