Bilgisayar Acılmıyor Tık Sesi Bile Yok..
-
bilgisarda sarkı dınlerken pc bir anda kapandı ve birdaha acılmadı sorunun power supply den kaynaklandıgını dusunuyorum cunku 2.el bir yerden 3-4 ay once 10 tl ye almıstım kasa orta halli ama en dandik parca oydu. kısacası orta duzeyde kasa ve power supply satacak bi mürid varmıdır?
-
Hoca senin alet için powerın sıfırı 20 lira ikinci elini ne yapacaksın?
Muhtemelen psu dandır...
-
rene hocama katılıyorum ama powerdan olmayada bilir powerin içini aç patlak kondanstör falan var mı bi bak
-
power ı yarın kontrol ettircem bilgisayarcıya supply 0 20 liraysa o bozuk degilse bile alırım ya nerden bulacam ankarada 20 liraya :|
-
normal bir psu hemen hemen 20 tl civarında.. kimse bu standartdaki psu'yu 20 den pahalı bir şekilde satmaz..
-
pc özellikleri 2.4 intel celeron işlemci 1 gb ddr2 ram 512 mb 64 bitlik geforce 7300 ekran kartı 500 gb hdd 1 tane cd rom 1 tane dwd wrighter 1 tane floopy disk var başkada bişey yok önceki supply dwd wrighter sataydı satanın kablosunu anakarta takınca ısınıyor yanık kokusu geliyordu ona göre saglam bi tane supply almak istiyorum ya fiyat en fazla 40 liram mevcut marka ve model onerilerinizi bekliyorum simdiden sagolun.