Bilgisayar Başlangıç Sorunu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek

Öncelikle Slm Arkadaşlar ben bilgisayarda bi iki temizlik  yapayım dedim hızlansız diye yaptığım işlemler şunlar

Prefecth klasörünü temizledim

Adobe Photoshop 6.0 ve cs 2 yi kaldırdım

Ve Vista Temasından klasik temaya geçtim ve restart çektim

çekiş o çekiş bilgisayar da tam masaüstü geliyorken reset çekiyor..Çözüm yolları önerirseniz sevinirim(Format Son Çare olsun lütfen)

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakkal
    fakkal's avatar
    Erkek
    Format 

şimdilik bu kadar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Ekran kartın ne? Eğer ekran kartın nvidia chipset li ise güvenli modda aç driverını yeniden yükle.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Pc yi güvenlik mod da açıp msconfig i temizle.olmazsa tekrar vista temasına geç.oda olmazsa pc açılırken F8 tuşuna bas ve "en son en iyi yapılandırma" gibi bi seçenek var onda açmayı dene.yoksa bilemicem..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    reset sorununda genelde en son iyi yapılandırma işe yarar tabi sorunun tam nerden kaynaklandıgını bılmek için ayrıntı gerekıyor

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    sistem geri yükleme yap istersen

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    acılısta herhangı bır program kaldırdın mı ? veya system dosyası falan mı sıldın yanlıslıkla yada işlemcıler bolumunden herhangı bır system de calısan aletimi sonlandırdın:d bir cok nedenı var. bass formati.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

vista temasi sistem dosyalarini bozmus buyuk ihtimal

sistemin icine gir elinde mini-pe tarzi programin varsa

kurtar lazim olan dosyalarini sonra temiz kur sistemi

usenme..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 8