Bilgisayar Bi Gün Açtığı Oyunu Ertesi Gün Açmıyor
-
bilgisayarımda bi gariplik war bigün açtığı oyunu ertesi gün açmıyor bi gün kamera açılıyor bi gün açılmıyor ne yapabilirim
-
format
-
format at sanki sağlam bi sorun gibi görünüo
ya da bilgisayarın canı hep aynı şeyi yapmak istemiodur
-
bi format atki aklı başına gelsinde sadece canı istediği zaman calışmasın:P
-
Laptop kullanıyosan pildeyken fln oyunlarda sorun çıkarıyo ama cam işi mantıklı gelmedi varmı format gibisi at kurtul:D
-
arkadaşlara katılıyorum.format at ve gücün onda değil sende olduğunu göster.tabi oda rekabete girer ve hiç görüntü vermezse sorumlu olarak biz müritleri gösterme :)
-
döv :D dayakla terbiye et benimkide açılmaz anakartın giriş ekranında kalır bi patlatırım açılır hükmet ona :D
-
Underzero'nun tüm "ciddi konularda taşak geçmek yok" uyarılarına rağmen hâlâ nasıl taşak geçebiliyorsunuz :)
Ondan geçtim çok sinir bozucu bir durum arkadaşınki , yani düşünsenize , tam oyun oynamak istiyorsunuz açmıyor , tekme tokat dalarım pc'ye ...
-
Format.
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------Underzero'nun tüm "ciddi konularda taşak geçmek yok" uyarılarına rağmen hâlâ nasıl taşak geçebiliyorsunuz :)
Ondan geçtim çok sinir bozucu bir durum arkadaşınki , yani düşünsenize , tam oyun oynamak istiyorsunuz açmıyor , tekme tokat dalarım pc'ye ...
-----------------------------ta.ak geçmiyozki usta.çaresini esprili bi şekilde dile getiriyoruz.böyle bişeyi başka bi şekilde düzeltemezsin diye biliyorum ben.eğer varsa başka yolunu bilen çıkar yazar bizde sus pus kalırız s.k gibi :)