Bilgisayar Boştayken Ekran Kapanması Problemi - Güç Seçenekleri Harici Yöntemler ?
-
Hacılar windows 10 kullanıyorum. Bilgisayar boştayken ekran kendi kendine kararıyor. Güç Seçeneklerinde absürt herhangi birşey yok. Ekranın hiç bir şekilde kapanmaması gerekiyor. Ama gel gelelim film izlerken bile 10 dk sonra ekran kendi kendine kararıyor. Bir gece yatağımda dizi izlerken uyudum, ondna sonra böyle oldu. Uyurken neye bastım hangi kısayolu tuşladım bilmiyorum. Bu problemi güç seçenekleri haricinde giderebileceğim bir yer var mı?
-
Bilgisayar ekranindaki tusla oynarken ne yaptiysam benimde kapaniyor ama nasil yaptim bilmiyorum. Tuşlarindan ayarlarina bakabilirsin.
Yok ekranla beraber bilgisayar bilgisayarda kapaniyorsa oda fan yeterince sogutmadigindan oluyor. Bilgisayar yanmamak icin kendini korumak icin kapatiyor.
Filmi tarayicida tek başına aç. Eger çoklu sekme varsa kaldirmiyor.
-
masaüstüise monitör ayarlarından olabilir.
-
Baslat uyku yazdiginda uyku ayarlari cikar. Ekranin nekadar sure kararmasi ile nekadar surede uykuya gecmesini ayarlayabiliyosun. O ayarlari yaptinmi.
Alinti
Windows 10 Uyku Modu Sorunu Nasıl Çözülür ? * ilk önce Güç ayarlarından yapılan işleri kontrol etmemiz gerekecektir. Denetim Masası >> Güç Seçenekleri >> Seçili Güç Planın’da ayarlara giriniz ( plan ayarları değiştir ) kısmından >> Bilgisayarı uyku moduna geçir ( Hiç bir şey yapma ) olarak seçiniz.
* Bu Sorun için Windows Update ile Güncellemeleri yapınız.
* Ekran Kartı Güncellemesini Yapınız.
-
aynı durum bende de oldu gom playerda film izlerken oluyor .Ama vlc deyken kapanmıyor .
-
futurist bunu yazdı
Bilgisayar ekranindaki tusla oynarken ne yaptiysam benimde kapaniyor ama nasil yaptim bilmiyorum. Tuşlarindan ayarlarina bakabilirsin.
Yok ekranla beraber bilgisayar bilgisayarda kapaniyorsa oda fan yeterince sogutmadigindan oluyor. Bilgisayar yanmamak icin kendini korumak icin kapatiyor.
Filmi tarayicida tek başına aç. Eger çoklu sekme varsa kaldirmiyor.
yok hocam fan yeterli. sadece ekran kararıyor. tuşa ve ya mouse a dokunmam gerekiyor.
-
MuhammeT bunu yazdı
Baslat uyku yazdiginda uyku ayarlari cikar. Ekranin nekadar sure kararmasi ile nekadar surede uykuya gecmesini ayarlayabiliyosun. O ayarlari yaptinmi.
Alinti
Windows 10 Uyku Modu Sorunu Nasıl Çözülür ? * ilk önce Güç ayarlarından yapılan işleri kontrol etmemiz gerekecektir. Denetim Masası >> Güç Seçenekleri >> Seçili Güç Planın’da ayarlara giriniz ( plan ayarları değiştir ) kısmından >> Bilgisayarı uyku moduna geçir ( Hiç bir şey yapma ) olarak seçiniz.
* Bu Sorun için Windows Update ile Güncellemeleri yapınız.
* Ekran Kartı Güncellemesini Yapınız.
Yok hocam güç seçeneklerinde bir problem yok. ekranın hiç kapanmaması gerekiyor. Ama işlem olmadığında ekran kararıyor. Çok garip ki film izlerken de kararıyor. Normal de kararmaması gerek diye biliyorum.
-
Güç ayarlarına göre kararan ekran parlaklığı %50 ama ekranı tamamen karartıyor.
Edit: Yani kararsa %50 kararacak. Ama zaten ekran kararma kapatma hepsi kapalı onun dışında tamamen karartıyor.
banneduser tarafından 03/Eyl/17 23:33 tarihinde düzenlenmiştir