Bilgisayar Çöktü Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar,

Benim emektar hakkın rahmetine mi kavuştu acaba bilemiyorum. Size fotolarını göstereyim. Çöktüyse geri kurulumu nasıl yaparım?

asd

sdf

Bu da BIOS görüntüsü. C ve D diye iki disim vardı. Artık D sürücüsünü göremiyorum. Herşey de onda kayıtlı amk. Birde 10 GB'lık alanım vardı onda da Ubuntu kuruluydu.

Ne yapacağım biriniz fikir verin. Hatunun blenderından yazıyorum.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Gecmis olsun, biraz op sev, onun disinda fikrim yok. Up falan.

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

hocam sadece windows çökmüş c haricinde ki disk bölümleri sağlamdır merak etme c ye normal bir win kur d geri gelir ama ubuntu hakkında birşey diyemem tabi windows da disk şifreleme yapmadıysan sorun olmaz. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkan5816
    furkan5816's avatar
    Erkek

win 7 basılmış usb veya dvd tedarik et.  Bilgisayar onarmayı seç, yeniden başlat.

İşe yaramazsa tekrar onarım kısmına gel, orada komut istemi diye kısım var onunla cmd yi aç aşağıdaki komutları çalıştır.

- cd boot

- bootrec /FixMbr

- bootrec /FixBoot

- bootrec /RebuildBcd

furkan5816 tarafından 26/Şub/14 15:23 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    furkan5816 bunu yazdı

win 7 basılmış usb veya dvd tedarik et.  Bilgisayar onarmayı seç, yeniden başlat.

İşe yaramazsa tekrar onarım kısmına gel, orada komut istemi diye kısım var onunla cmd yi aç aşağıdaki komutları çalıştır.

- cd boot

- bootrec /FixMbr

- bootrec /FixBoot

- bootrec /RebuildBcd

aynen.

buyuk ihtimal onarma yeterli olucaktir

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

Dün bende 8.1 denemek için format attım. Driver sorunu yüzünden 7 kurdum yeniden. Windows kullanmıyorum zaten niye format attıysam. Sonra baktım aynı şekilde d sürücüsü ve linux sürücüm uçtu. Gparted live ile hiç birşey olmamış gibi hem linux hemde d sürücüsünü kurtardım. Live lubuntu ile grubu yeniden yükledim. 8.1 denemek 4-5 saat sürdü.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Usb den calisan win7 var onu indir flash bellege yazdir flashi bootla acildiktan sonra verilerini yedrkle bas temiz bi format hayirli olsun senin sikinti windows kurulurken 100mb lik boot bolumu olusturur orasi yalan olmus ondan calismiyor. Sorunun bu cozum bulmak sana kaldi bak cozemessen ekle skypeden gec bi pc basina bi flash bellekle beraber yardimci olayim.

Usb win 7 linkini birazdan eklerim bura.

http://tahribat.com/Forum-Usb-Den-Boot-Edilebilen-Veri-Kurtarma-Programi-181540/2/#2200373

ayhun tarafından 26/Şub/14 17:02 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Sorun yok hocam :

http://www.chip.com.tr/blog/turhill/windows-7-bootmgr-sorunu-cozumu_7682.html

b
    enimde çokca başıma gelir 

0x656e tarafından 26/Şub/14 17:01 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1519 Toplam Mesaj: 8