folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Donma Problemi(Yardım)

Bilgisayar Donma Problemi(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    müridler 2 gündür bilg. aniden donuyor yani sadece tarayici açık başka hiçbir program çalışmıyor. 2 gün öncede aynı problemi yapıyordu. format attım. işlemci fanı doluydu temizledim yerine taktım ama termal macunu yok. cpu sıcaklığı 68-72 arası gösteriyor. fanı temizlerken bi ara elimden düşürmüştüm. ama çalışıyor. sizce neden olabilir? 15 dakikada bir reset atmak zorunda kalıyorum.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek
    dostum senin problemi bilmiyorum ama bendede şu var. crysis de takılmıyor pc ama counter 1.6 oynarken kitleniyor bazen. deli oldum asus 8500 ekran kartı var ama CoD4 de açılmıyor :S

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    siganfu bunu yazdı:
    -----------------------------
    müridler 2 gündür bilg. aniden donuyor yani sadece tarayici açık başka hiçbir program çalışmıyor. 2 gün öncede aynı problemi yapıyordu. format attım. işlemci fanı doluydu temizledim yerine taktım ama termal macunu yok. cpu sıcaklığı 68-72 arası gösteriyor. fanı temizlerken bi ara elimden düşürmüştüm. ama çalışıyor. sizce neden olabilir? 15 dakikada bir reset atmak zorunda kalıyorum.
    hocam %90 yüklediğin driverlerdandır ama soğutma olayınada bak yanlız bukadar kısa sürede kitleniyorsa yanlıs driver yüklemiş olmalısın

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    MaDFiuS bunu yazdı:
    dostum senin problemi bilmiyorum ama bendede şu var. crysis de takılmıyor pc ama counter 1.6 oynarken kitleniyor bazen. deli oldum asus 8500 ekran kartı var ama CoD4 de açılmıyor :S
    hocam  senin sorunun oyunları da sorun var  cünkü cs yi çok düşük makinalar bile oynuyor sen oyunları yeniden yüklemeyi dene

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 4