Bilgisayar Hacklemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GARRY
    GARRY's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ben bu siteye daha yeni üye oldum.Bana bu hack gibi konularında yardımcı olursanız sevinirim.Örneğin başka birinin bilgisayarına girmek için ne yapılır?Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek
    tabi oluruz sen ne yapmak istediğini söle biz senin yerine yapalım sana pm atarız :p

Old psYCho.. Now B-Rk..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExTrEmE_
    ExTrEmE_'s avatar
    Erkek
    psYCho sen bu ıse basladıgında ne bılıyodun da adamla dalga gecıyon kardes sana elımızden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısırız ama her seyı beles bekleme bıraz forumları oku her sey var forumalrda..sende akıllı ol lan psYCho musun nesın sen kımsınde baskalarıyla dalga gecıyon yar...

butun sorulara cvp verılır hıc soru sorulmaz!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek
    __ExTrEmE__ yazdıını okuyunca çok güldüm biloormusun :p tamam sen yardımcı ol o soruyu sorana mutluluklar kolay gelsin beraber heykır olun... ben bişey bildiğimi iddaa etmiorum ama hiçbişey bilmediğim zamanda hiçbir forumda abi hacer olmak istiom napıyım demedim konuları ve bulduum tüm dökümanları okudum bişeyler anladım uygulamaya çalıştım takıldığım yerlerde başkalarına soru sordum... bunları neden anlatıyorum bilmiyorum nasılsa anlıyamıycaksın :) neyse size iyi heykırcılıklar :p

Old psYCho.. Now B-Rk..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tevekkel
    tevekkel's avatar
    Erkek
    GARRY bunu yazdı:

Arkadaşlar ben bu siteye daha yeni üye oldum.Bana bu hack gibi konularında yardımcı olursanız sevinirim.Örneğin başka birinin bilgisayarına girmek için ne yapılır?Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

hoca kimsenin seni özel olarak ilgilenip hacker yapacağını sanma biraz araştırma yap ve bilmediğini burada sor çünki herkes senin gibi aynı yerden başladı..

....?.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    başlangıç seviyesindeki bir adam için trojanlar yeterli olabilir artık ağ arkasında dahi çalışan trojanlar var onlardan internetten indirip eger exe yi yedire bilirsen bilgisayara birersin ama bu bana yetmez diosan sana araştırmanı tavsiye ederim döküman arşivine falan bak orda işe yarayan dökümanlar var

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya bu konunun burda ne isi var geyik te olmasi gerekmiyo mu ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    garry bu arkadaşlara vahiy yoluyla hack bilgisi indi onun için öyle cevap yazıyorlar...sen siteyi düzenli takip edersen...geçmiş komulara bak...bir de döküman arşivini  incele....işine yarayacak şeyler bulacaksın...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GARRY
    GARRY's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

garry bu arkadaşlara vahiy yoluyla hack bilgisi indi onun için öyle cevap yazıyorlar...sen siteyi düzenli takip edersen...geçmiş komulara bak...bir de döküman arşivini  incele....işine yarayacak şeyler bulacaksın...

Ok!
Toplam Hit: 6265 Toplam Mesaj: 10