Bilgisayar Hakkında Bi Sorum Vardı Yardım?
-
arkadaslar benim internet usb ile pc ye baglı aynı anda cam ı da takınca veya başka birşey takınca usb tarzında pc kapanıo neden acaba yardım edermizinz tşk
-
Önce camı takıp sonra neti bağlasan nasıl olur?
-
öle yaptım ama gene kapanıor neden ya cam aldım daha kullanamdım gitti ya
-
1-guc yetersizliginden kaynaklanabilir, kasanin on kismindaki usb girislerini kullaniyorsan arkada taraftaki ana girisleri dene. 2-aygit yoneticisi icinde taktigin driver gerektiren usb cihazlari kullanilir hale manuel olarak getirmen gerekebilir. 3-universal serial bus controllers altindaki tum usb cihazlari gor ve sil sonra tekrar modem ve cam driverlarini yukle.
-
hımm herhalde güç yetersiz ee eki güç yükselirmi veya cihazımı var onun la iligi ne yapabilirim tşk
-
voltaj problemi olma ihtimali yüksek...
Güç kaynağını değiştirerek aşabilrisin sorunu büyük ihtimal ama tehlikeli bi durum olma ihtimalide var.. anakartın yanmasına kadar gidebilecek bi sorundur bu...
-
off hadi ya zaten güç kaynagından (kasnın içinden )ses gelio böle ciiiiiiiiiii ama çok yaklaşınca aa ba ondan mı dır
-
eet elektirigin düzensiz gelip gitmesi veya voltajın yüksek veya alçak gelmesi sonucu power :D yanmışşşşş 25 ytl deiştirdim
hea bu arda bide ram yuvası yanmışşşş ram yüksetelmem artık adam öle dedi ya :D
herkes elektirige :D dikkat etsinm yana bilir pc :D
Toplam Hit: 1147 Toplam Mesaj: 8