Bilgisayar İcin Ses Sistemı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_genclik06
    asi_genclik06's avatar
    Erkek
    arkadaslar bende sound blaster 5+1 ses kartı ve 5+1 ses sistemi var yalnız subwoofer bass ozellıgı 17 watt bu arabalarda kullanılan 500 watt lık yada 1000 watt lık subwoofer lar var bunları pc ye montaj olurmu donanım bunu desteklermı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) woofer ın büyüklüğü sesin daha fazla çıkacağı anlamına gelmez, bilgisayar desteklemesi değil ses kartının desteklemesi gerekir daha doğrusu o kadar güç verebilir mi ses kartın çıkışa, normal ses kartları 3-5 wattlık birşeydir, tabii adamlar 300-500 watt diye milleti kandırıyor. Benim kendi yaptığım 25 wattlık anfi camları titretiyordu bunun 300 watt olduğunu düşünsene :)

Sesin fazla çıkmasını istiyorsan sadece ses kartı değil de yanında amplifikator olmas gerek, bu şekilde verimi iyi alırsın,yoksa 10 bin wattlık woofer koy ne olacak, ama ses kartın yüksek çıkıştaki hoparlör düşük olursa hoparlör de patlar, yani ikisi birbirini dengelemeli. Ses kartı bu dengeleme için tam manasıyla yeterli değil, bir ampilifakatör alarak bu dengeyi sağlayabilirsiniz

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alkan
    Alkan's avatar
    Erkek
    alakasııı yok sen yukardaki adama bak ma onboard ses kartlarıyla adamlar barlarda dj lik yapıo onunla alakası yok sen 120 kaada al bitane ufak mixser balğla sonra ne koyosan koy kendını bağla senden bile ses cıkar

Http://www.Alkanzi.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    beni sinirlendirme, hangi ses kartları anfilidir bana isim versene, yok onboarla bilmem ne oluyormuş. Biz bunun okulunu okuduk,sen en baba ses kartına en baba wooferı tak bak bakalım ses nasıl çıkıyor.... Dengesiz dengesiz konuşup da asabımı bozma, mixermiş

Bana anfisiz büyük bir sistem göster bakalım,hangi barda anfisiz sistem vardır,sadece ses kartı diyen adamın kafasında eminim sorunlar vardır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Beyler Tartışmayın Bir Adet Harici Amfi Şart...
    Bu Arada Onboard Ses Kartıyla Kim Djl'lik Yapıyor Benny Benassi mi? :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    kardeş bendede onboard ses kartı vardı mixer'i kaldırmıyor,kayıt esnasında sesde alçalmalar,yükselmeler filan oluyordu, creative 7+1 aldım kusursuz çalışıyoR., he bide güzel bi ses sistemi için anfi şart , ses kartın ne kadar iyi olursa olsuN. !

dont think twice its all right
Toplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 6