Bilgisayar İle İlgili Bir Sorun (Yardım)
-
-
-
neyini ayarlamak istiyosun ki
google zaten kendisi veriyor kısayoldan sana
eğerki sen kayıtlı bir yazıyı silmek istiyosan eğer fare ile yazının üstüne gel delete ye bassssssss
-
google da değil.. veri giriyorum programada netten.. mesela giresun diye bi veri girdim.. bi daha başka veri girerken gi yazdıpım zaman giresun yazısı görünüyorya altından.. otomatik olarak geliyor... anlatabildimmi bakalım
-
onu sen yapmıyorsun google sanaaramalrınla ılgılı secenekler sunuyor ama sen ınternet gecmısımı sılmek ıstıyorum dersen araclar seceneklerden bakabılırsın
-
word filan mesela daha önceden malatya yazdın ma yazınca tkrar malatya yazısının çıkmasını istiyorsun galiba ölemi
-
word de değil.. netteyim.. bi site var.. oraya kayıt yapıyorum işte..
mesela adı
soyadı
ana adı falan.. buralara tekrar tekrar yazmaktansa isimleri kısadan getirmek istiyordum.. -
sen yapmak ıstıyorsun anlaedım sımdı :D
hocam o zaman google arac cubugu kullanmanı tavsıye edewrım tam ıstedıgın google arac cubugla bırlıkte gelıyor sen maıle yazılacagı yazıyosun kulllanıcı ısmıne yazılacagı falan onceden bı yere yazıyosun google arc cubugunda sonradan yazmak ıstedıgınde o otomatık gelıyor.
-
hocam niye adama işkence ediyosunuz hepinizin her gün kullandığı bi özelliği soruyor "otomatik tanımlama" bunu browserınızı ilk kurduğunuz zaman sorar sizde bi daha gösterme dersiniz bi daha sormaz..
browser seçeneklerden eski yazılanları silebilirsin..
sorduğun iş içinde holyoneında vardı bi programı sanki drag&fill gibi bi şeydi onu kullanabilirsin sürükle bırak ile taşırsın..
bu programda kimin işine yarar diye düşünürdüm bak meğer varmış soran :)
ek olarak browserın özelliklerinden aktif edebilirsin bu özelliği fakat her site otomatik tanımlama ile veri girmene izin vermeyebilir ondan bu programı önerdim...
-
internet explorer için;
araçlar > internet seçenekleri > içerik sekmesi > otomatik tamamla > formlar kısmını işaretle.
-----
firefox için;
araçlar > seçenekler > gizlilik sekmesi > formlarda ve arama çubuğunda girdiklerimi anımsa kısmını işaretle.