folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bilgisayar İle İlgili Bir Sorun (Yardım)

Bilgisayar İle İlgili Bir Sorun (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

yanlış yazdım galiba..

resim bu

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

neyini ayarlamak istiyosun ki

google zaten kendisi veriyor kısayoldan sana 

eğerki sen kayıtlı bir yazıyı silmek istiyosan eğer fare ile yazının üstüne gel delete ye bassssssss

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

google da değil.. veri giriyorum programada netten.. mesela giresun diye bi veri girdim..  bi daha başka veri girerken gi   yazdıpım zaman giresun yazısı görünüyorya altından.. otomatik olarak geliyor... anlatabildimmi bakalım

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

onu sen yapmıyorsun google sanaaramalrınla ılgılı secenekler sunuyor ama sen ınternet gecmısımı sılmek ıstıyorum dersen araclar seceneklerden bakabılırsın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

word filan mesela daha önceden malatya yazdın ma yazınca tkrar malatya yazısının çıkmasını istiyorsun galiba ölemi

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

word de değil.. netteyim.. bi site var.. oraya kayıt yapıyorum işte..
    mesela adı
               soyadı
              ana adı   falan..   buralara tekrar tekrar yazmaktansa isimleri kısadan getirmek istiyordum.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

sen yapmak ıstıyorsun anlaedım sımdı :D

hocam o zaman google arac cubugu kullanmanı tavsıye edewrım tam ıstedıgın google arac cubugla bırlıkte gelıyor sen maıle yazılacagı yazıyosun  kulllanıcı ısmıne yazılacagı falan onceden bı yere yazıyosun google arc cubugunda sonradan  yazmak ıstedıgınde o otomatık gelıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neron
    neron's avatar
    Erkek

hocam niye adama işkence ediyosunuz hepinizin her gün kullandığı bi özelliği soruyor "otomatik tanımlama" bunu browserınızı ilk kurduğunuz zaman sorar sizde bi daha gösterme dersiniz bi daha sormaz..

browser seçeneklerden eski yazılanları silebilirsin..

sorduğun iş içinde holyoneında vardı bi programı sanki drag&fill gibi bi şeydi onu kullanabilirsin sürükle bırak ile taşırsın..

bu programda kimin işine yarar diye düşünürdüm bak meğer varmış soran :)

ek olarak browserın özelliklerinden aktif edebilirsin bu özelliği fakat her site otomatik tanımlama ile veri girmene izin vermeyebilir ondan bu programı önerdim...

No Pasaran...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

internet explorer için;

araçlar > internet seçenekleri > içerik sekmesi > otomatik tamamla > formlar kısmını işaretle.

-----

firefox için;

araçlar > seçenekler > gizlilik sekmesi > formlarda ve arama çubuğunda girdiklerimi anımsa kısmını işaretle.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 991 Toplam Mesaj: 10