Bilgisayar Isınınca Pat Diye Kapanıyor. Bunu Ayarlardan Kapatabilir Miyiz?
-
Yahu arkadaşlar.
Atıyorum GTA 4 oynuyorum. Bilgisayar PAT diye kapanıyor. Öyle çok da ısınmıyor ama bir yerden sıcaklık falan ayarlanıyor herhalde. Önceden de bu sorun vardı. O kadar garantiye gitti geldi halledilmedi. Sonra ben ayarlarda bir yerleri kurcaladım bu sorun gitmişti. Bilgisayar yanacak dereceye geliyodu yine de kapanmıyordu.
Bilgisayarıma format attım eski haline döndü. Bunu ayarlayabildiğimiz bir yer var mı? Sıcaktan yansın erisin pezemek ama yine kapanmasın istiyorum.
Bi oyun oynatmadı, ne assassins, ne GTA, ne COD...
-
Bios'u bi karıştır hocam.
-
Balyoz99 bunu yazdı
Bios'u bi karıştır hocam.
Nasıl olur ki hocam? Oradan kapatılıyor mu? aslında biraz baktım da öyle bir şey göremedim.
-
SoloTurk bunu yazdı
Önceden de bu sorun vardı. O kadar garantiye gitti geldi halledilmedi.
hacı ben mallık ettim laptopumda sen etme, halledene kadar yolla..ilk yılı ise 3.kez yollarken değişim iste hakkını ara.
şu teknolojik ürünlerde gördüğüm bi kez garantiye girince bidaha hayır çıkmıyo o maldan
-
Kesin hp dir.
Hocam boşver uğraşma çöpe at bende yakındır atıcam.
-
piradomim bunu yazdıSoloTurk bunu yazdı
Önceden de bu sorun vardı. O kadar garantiye gitti geldi halledilmedi.
hacı ben mallık ettim laptopumda sen etme, halledene kadar yolla..ilk yılı ise 3.kez yollarken değişim iste hakkını ara.
şu teknolojik ürünlerde gördüğüm bi kez garantiye girince bidaha hayır çıkmıyo o maldan
Hocam 5 kere gitti gitti geldi. Her geldiğinde de ya anakartını yakıp gönderdiler ya ekran kartının içine ettiler. Hatta buyrunuz, o süreç devam ederken açtığım konu :
http://www.tahribat.com/Forum-Lenovo-Garanti-Servisi-Kepazeligi-165044/
-
zeybekustasi bunu yazdı
Kesin hp dir.
Hocam boşver uğraşma çöpe at bende yakındır atıcam.
LENOVO hocam, bir kere Lenovo kullanırsanız, HP sen neymişsin de biz bilmemişiz yaaa dersiniz :D