Bilgisayar Kapanıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Arkadaşlar günaydın dün manitayla kavga ediyorduk cok sinirlendim laptobumu alıp fırlattım kırılmadı cizilmedi ama şöyle bi sorun var bilgisayar acıkken birden kapanıyor neden olabilir sizce bu ana kartmı çatladı acaba :S

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

sıcaktan kapanıyor sogutucun yerınden cıkmıstır. içini acma teknık servıse götür 10 20 tl yaparlar

Beleş wireless kahramanı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

işlemcinin kıçı yerinden oynamış olabilir. veya fanın dalgası oynamıştır müritlerin dediği gibi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    calisirken fandan ses geliyor mu? takir tukur gibi? fan yerinden oynamis olabilir. kirilmis olabilir. islemci isindigindan kapaniyor.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

çok iyi olmuş çok güzel olmuş şimdi, olm sinirlerinizi niye malınızın üzerinde çıkarıyorsunuz :| bi kere o hataya düştüm, ıh bi daha zkseler..

board'ın üstünde ne varsa oynamıştır.

baktırmanda fayda var.

burdan fikir yürütmek zor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tamirin ardından laptopunun bir daha bozulmasını istemiyorsan manitadan ayrıl...

ilerde bana çok dua edeceksin...

Acaip derecede agresifim !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Laptopu manitaya firlatmadin insallah

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Laptopu manitaya firlatmadin insallah

-----------------------------

aslında ona fırlatmıştım hocam ama denk gelmedi işte 5 cm farkla actım laptbu fanı işlemciyi söktüm taktım şimdi sorun yok düzeldi allaha şükür :D

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 805 Toplam Mesaj: 8