Bilgisayar Kapanmama Sorunu :S
-
arkadaşlar 2 gün öncesine kadar herhangibir sorunum yoktu. durduk yere olan bir problem bu bilgisayarı kapat komutuna tıkladığım zaman hiçbirşey olmuyor beklemeye falan almada herhangibir sorun yaşamıyorum ama bilgisayar kapanmıyor görev yöneticisindende kapat dediğimde değişen birşey yok sorunun nedeni ve çözümü nedir acaba ???=
-
calıstıra girip shutdown.exe -s -t 00 yaz olur büyük ihtimal.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------calıstıra girip shutdown.exe -s -t 00 yaz olur büyük ihtimal.
-----------------------------ee ne olacak yani bu kapatma komutu değil mi her bilgisayarı kapatmak isteddiğimde bunu mu yazacağım veya bat dosyası oluşturup ona mı tıklayayım bunun eski haline gelme yolu yok mu ki :S
-
Muhtemelen aptalca bir program yüklemişsindir.
Aptalca bir servisi vardır o kapatılamıyordur ve bu yüzden sorun çıkıyordur
Yönet den servisleri kontrol et.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Muhtemelen aptalca bir program yüklemişsindir.
Aptalca bir servisi vardır o kapatılamıyordur ve bu yüzden sorun çıkıyordur
Yönet den servisleri kontrol et.
-----------------------------
katılıyorum. simdilik o komutu kullan. programı biliyorsan veya servisi sil/durdur. -
yok valla birşey yüklediğimde birşeyde bulamadım zaten napcaz ya formata gitmesin bu olay daha herşey taze taze ıken :S
-
Bios ayarlarını karıştırmış olabilirsin Bios ayarlarına girip Default Optimized i seçip Exit & Save yapıp bilgisayarı tekrar başlatman belki burdan bişiler karıştı.Bide güç seçeneklerine girip denetim masasından Ev ayarına getir.
-
Avira bunu yazdı:
Bios ayarlarını karıştırmış olabilirsin Bios ayarlarına girip Default Optimized i seçip Exit & Save yapıp bilgisayarı tekrar başlatman belki burdan bişiler karıştı.Bide güç seçeneklerine girip denetim masasından Ev ayarına getir.
-----------------------------deneylim bakalım ujmarım işe yarar :S
edit = sonuç aynı :S
-
sistem geri yüklemeden eski bi tarihe al geri yüklemeyi kapattıysan direk fişi çek
-
Alpn bunu yazdı:
sistem geri yüklemeden eski bi tarihe al geri yüklemeyi kapattıysan direk fişi çek
-----------------------------harbi bi sistemi geri yükleyeyim
-
sistem geri yükleme işlemesse kasa düğmesine bas aynı işlemi görior sorunsuz=)