Bilgisayar Kapanmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilk defa iki gun once bu sorun olustu. sorun su; WinXp de bilgisayari kapatiyorum ekran falan hersey kapanmasina ragmen CPU ve kasa fani surekli calisiyor. Sorun Xp den kaynaklaniyor sandim, Win7 de deneme yaptim ondada sorun ayni.

Bilgisayar kapaniyor ama fanlar surekli calisyor ayrica guc dugmesine basinca bu seferde bilgisayar acilmiyor, surekli basili tutuncada anakarttan BIP diye ses geliyor.

Daha once boyle bir sorunla karsilasan varmi? varsa cozumu nedir?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

xp ye su sacma sapan aclılıs ekranlarından felan yukledysen yada yuklemedysen at formatı duzelsn

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam sorun xp de veya Win7 de degil, sorun donanimsal. Ama hata nerede ?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Biosunu bi resetlermisin hocam...,

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tamam dostum hemen bir deneyeyim. Ama BIOS u resetle derken, pilinimi cikarayim yoksa setup tan fabrika ayarlarinami doneyim?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Erkek%20Üye  

Tamam dostum hemen bir deneyeyim. Ama BIOS u resetle derken, pilinimi cikarayim yoksa setup tan fabrika ayarlarinami doneyim?

Beleş wireless kahramanı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@adama : sazanlik yapmayalim lutfen, adam gibi bilgi vereceksen yaz yoksa konumu kirletme.

@Rene : Hocam dedigini yaptim, bilgisayar kapaniyor ama bu seferde kapanmadan hemen once anakarttan 3 defa bip sesi geliyor sonra kapaniyor.

Toplam Hit: 897 Toplam Mesaj: 7