Bilgisayar Katili
-

-
-
Aytek Ustundag Ahahaa az bile lan bilgisayar katiline, mapusta sabunu yere dusurmedin insala=)05 Ekim 2007, 00:42 · Şikayet Et -
Mustafa Çbk ।૧૦૩ ahuahuahuuh cumhur olum hayatın kurtulodu serefsizim bu hackerlikle :D26 Ekim 2007, 20:43 · Şikayet Et -
Eren Burak Alıçhahahahaahahahhaahahhahh ömür boyu cocuklarına bile yapabilegin bi reklam ya olamaz böyle bişi, senin kdr şanslı olup kurtulacagımı bilsem yapardm walla böyle bişi için :)
bu arada tmm bilgine bişi demioz bilen bilio ztn de benim şaşırdığım...Devamını Gör14 Kasım 2007, 04:07 · Şikayet Et -
SrDr Özbk bu gercek mi ya?* bravo valla başını belaya sokmada..
cumhur degi$mi$sin baya sen??aslında pek degişmemişsin.. :))29 Aralık 2007, 23:45 · Şikayet Et -
Tuğçe Karagöz zekanın cezalandırıldığı tek ülke.. fenomendeki yetenekli insanları hükümet her an cezalandırabilir..dikkat=)05 Haziran 2008, 04:47 · Şikayet Et -
Görkem Aydın :D:D:D abi naptın yha :D:D:D bilgisayar katili gsel isim aslında :D bende sadece arkların bilgisayarını çökertiom modemlerini bozuom :D:D ttnet ayarlarını oynuom bilgisayarına girdiklerimde oluo da :D:D katil demiolardı :D:D:D:D:D:D16 Haziran 2008, 21:09 · Şikayet Et -
Kérém Altınbaşak Ziga ℂ⋆ Pc Katili xD Fenna :)24 Haziran 2008, 14:51 · Şikayet Et -
Burak Şengül :D bu gazeteciler nekadar cahil insanlar ya,hiç mi beyinleri basmıo anlamadım ki.böle saçma sapan haberler yapıolar,sorada çocuğun adı lamere çıkıo.21 Kasım 2008, 20:57 · Şikayet Et -
Mustafa Turan olsun abü reklam reklamdır :D iyisi kötüsü olmaz :D09 Şubat 2009, 20:06 · Şikayet Ethttp://www.facebook.com/photo.php?pid=314977&fbid=6082931790&id=595146790
Not: link üyelik gerektirir.
-
-
-
Arada benim facebooku da afişe etmişin =)
Kendi adını taşıyor diye cumhuriyet gazetesini hacklemişti onun haberiydi galiba bu
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Kendi adını taşıyor diye cumhuriyet gazetesini hacklemişti onun haberiydi galiba bu
-----------------------------şeyhim senin profilde gezinirken gördüm. istersen editle, ama bi sakıncası yok galiba =)
-
benim face'ide ifşa etmişin =)
-
http://www.tahribat.com/Murit-cumhuronat/
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam küçüklük resimlerinede baktım feysbuktan bill gates e benzerliğin var :) askerlik fotoları barış manço falan :| yinede tanışmak isterdim, martılara simit falan ne dersin :D
-
Amaç nedir?