Bilgisayar Müh. Staj İçin Ankara'da En İyi Yerler??
-
Arkadaşlar ODTÜ Bilgisayar mühendisliği okuyorum.
Bu yaz staj yapmam gerekli Ankara'da nerelerde olabilir?
Aselsan TAI gibi yerler nasıldır? Daha iyisi var mıdır bilenlerden bilgi almak isterim. -
abi nerdesin şimdi eng101 e giricem ben de bölümdeyim bmb1deyim 17:30 da bitecek dersim
-
2. sınıf mı 3. sınıf mı o da önemli. istanbul'da turkcell teknoloji var iyi diyorlar mesela 3. sınıf alıyor sadece.
-
beyler ben de gelem mi yanınıza sıktı bura ya
yurttan çıkmaz oldum artık can sıkıntısından dışarı çıkasım da gelmiyor
-yanlış anlama hocam baltalamak istemiyorum konunu-
-
aselsan'da yapmıştım stajımı.
ilk 2 hafta eğitim veriliyor. Mühendisler belli konularda sunum hazırlayıp onu anlatmıslardı. Bir de iş güvenliği eğitimi vardı, bunda sertifika vermişlerdi. Eğitimler güzel oluyor ama bazen anlatılan konuya göre sıkıcı olabiliyor..
Endüstrü mühendisliğinden gelenler üretim bölümünde staj yapıyorlardı genelde pek bir iş yapmıyorlardı oturuyorlardı.
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Bilgisayar mühendisliğindekiler genelde yazılım kısmında yada elektronik kısmında çalışıyorlardı.
Ben elektronik olan kısımda çalışmıştım ama bildiğim kadarıyla yazılım kısmında yazılım atıyorlardı telsizlere ve birer tane ödev vermişlerdi sunum hazırlayın diye daha sonra o sunumu anlattılar galiba.
Doğruyu söylemek gerekirse ilk defa staj yapacaksan memnun kalmayabilirsin. Ama çoğu yerde bu böyledir. Aselsan diğerlerine göre biraz daha iyi. Her gün sana yaptıracak birşey bulurlar.
-
r10aldinho hocam çok sağol açıklamaların için.
Bu arada 2.sınıfım soranlar vardı.