Bilgisayar Mühendisliği Konferansında Sorulabilecek Sorular ?
-
Evt arkadaşlar yarın bilgisayar mühendisliği konferansına katılacağım, doğal olarak konferans için gelen kişi soru sormak isteyen varmı diyecek.
Aklımda bir kaç soru var hayalimdeki meslek oldugundan sizce ne gibi sorular sormalıyım ? Veya konferansta olsaydınız soracağınız sorular ne olurdu ?
Bilgisayar mühendisliği hakkında okuyarak değilde prof bir kimseden dinlemek istiyorum ve mesleği A dan Z ye tanımak için soru çeşitlerine ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Bilgisayar Mühendisliği çok acayip birşey..
Elektrik - Elektronik mühendisliği çok genel birşeyken Bilgisayar çok lokal kalıyor yanında.
Bununla ilgili birşeyler sorabilirsin.
Aslında tam adı Bilgisayar ve Bilişim sistemleri Mühendisliği olarak değiştirilebilir.
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Evt arkadaşlar yarın bilgisayar mühendisliği konferansına katılacağım, doğal olarak konferans için gelen kişi soru sormak isteyen varmı diyecek.
Aklımda bir kaç soru var hayalimdeki meslek oldugundan sizce ne gibi sorular sormalıyım ? Veya konferansta olsaydınız soracağınız sorular ne olurdu ?
Bilgisayar mühendisliği hakkında okuyarak değilde prof bir kimseden dinlemek istiyorum ve mesleği A dan Z ye tanımak için soru çeşitlerine ihtiyacım var.
-----------------------------hayalindeki meslek için kendi başına soru soramıyorsan tekrar irdele hayalini
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Evt arkadaşlar yarın bilgisayar mühendisliği konferansına katılacağım, doğal olarak konferans için gelen kişi soru sormak isteyen varmı diyecek.
-----------------------------hayalindeki meslek için kendi başına soru soramıyorsan tekrar irdele hayalini
-----------------------------Alıntı;
Aklımda bir kaç soru var / A dan Z ye tanımak için soru çeşitlerine ihtiyacım var.İlk öğretimden bu yana kaç saat Türkçe dersi gördük okuduğumuzu anlayamıyorsak ben değil senin biraz birşeyler irdelemen önemli
-
Türkiyede ve avrupada pc mühendisliğinin geleceği ne.Ciddi cevap versin polyanna seklinde değil.Bu konuyu oku burdakileri düşün sonra sor.
http://tahribat.com/Forum-Peki-Bilgisayar-Programcilarina-Ne-Is-Dusuyor-Piyasada-108039/2/