folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Mühendisliğinin İş Alanları?

Bilgisayar Mühendisliğinin İş Alanları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

insan mesleğini erkenden seçmeli ve kendini ona göre yetiştirmeli...ben de kendime göre bir meslek bulamıyorum...istediğim meslek hem benim ilgimi çekecek gerçekten o işte çalışmak istiyecem hemde para kazandıracak...bende bu şekilde düşünerek üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyup bilgisayar mühendisi olan birisi nerelerde iş bulabilir neler yapabilir iş bulmak kolaymıdır kazancı nasıldır?

tahribattaki bilgisayar mühendisleri bu konuda yardımcı olabilirler mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ben bilg müh okuom..

Holy bilg müh...

tagext bilg müh ama bitirebileceğini sanmıorum :D

geçen holye sordum sorduğun sorunun aynısını hoca biz ne boka yararız die?

Daha bende çözemedim dedi..

Bulursan bi zahmet gel bizede haber ver :|

Ha bana sorarsan sonunu bilmediğin şeyi nie okuon die, 2 sebebi var...

Ben zaten bilgisayarcıyım, kartımdada teknik destek uzmanı yazar, bu işin ameleleiğini çok seviyorum, ve farklı şehirde okuyunca hem o şehirin hem ankaradaki işlerimi aynı anda halledebiliyorum..

2. yaş geldi geçio, okumazsam askere alacaklar, bu 2. üniv biterse allahın izniyle 3. yüde okuyacam.. :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    benim emmoğlu bil. müh. bitirdi şimdi bi şirkette şu uçak firmalarının online bilet satış programlarını yapıyolardı en son programcılık yani ama daha ayrıntısı var mı bilmiyorum :D

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Okuyacaksan Sistem Mühendisliği okuyacaksın olayı bitireceksin.

Yada Mekatronik Mühendisliği.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mesaj 8mm tarafindan 2 Temmuz 2007 (Pazartesi) tarihinde yazildi.

Okuyacaksan Sistem Mühendisliği okuyacaksın olayı bitireceksin.

Yada Mekatronik Mühendisliği.

-------------------------------------------------------- 

sistem mühendisliği yada mekatronik mühendisliğinde ne iş var?xD

--------------------------------------------------------

Mesaj oRJiNaL tarafindan 2 Temmuz 2007 (Pazartesi) tarihinde yazildi.
    benim emmoğlu bil. müh. bitirdi şimdi bi şirkette şu uçak firmalarının online bilet satış programlarını yapıyolardı en son programcılık yani ama daha ayrıntısı var mı bilmiyorum :D 

-----------------------------------------------------

amcaoğlun sürekli mi orda çalışıo yoksa o dediğin proğram bittikten sonra bırakacak mı orayı?? yani sormak istediğim bilgisayar mühendisliğinde böyle devlet görevlisi gibi çalışabileceğim özel kuruluşlar faln var mı yada devlet kuruluşlarında iş var mı???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek

amcaoğlun sürekli mi orda çalışıo yoksa o dediğin proğram bittikten sonra bırakacak mı orayı?? yani sormak istediğim bilgisayar mühendisliğinde böyle devlet görevlisi gibi çalışabileceğim özel kuruluşlar faln var mı yada devlet kuruluşlarında iş var mı???

---------------------------------

o aslında bi şirkette çalışıyo şirket de şu an bi firmanın bilet sistemini yapıyo yani o iş bitince de başka bi iş yapıcaklar heralde tam olarak ben de bilmiyorum ama program yazıyo yanılmıyosam onlara.

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma
    enicma's avatar
    Erkek

8mm sana katılıyorum üstüne bastın aygını kaldır ;) arkadaşım sistem mühendisliğini bitirdi ve şu anda turkcell de çalışıyor aldıgı para manyak her istediğide elinin altında şimdiki aklım olsa sistem müh okurdum programcılık biyere kadar yaşadıgın şehrin potansiyeliiçook önemli ben samsunluyum ve burda bırak bilgisayarı bilgisayarın b si bile yok burda yapsat var çook çürük bi memleket demem oki ne okursan oku programcılık okuma bil ama yapma

yada ağ sistemleri uzmanı olcaksın off ne para var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    onu bunu bılmem artık turkıyede tahsılden cok torpılın gectıgı kanaatıne ıyıce wardım
    meclıse bı bakın yarısından cogu ılkokul mezunu basbakan bıle ımam hatıp mezunu buyrun burdan yakın

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 8