folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bilgisayar Oyunu Painkiller

Bilgisayar Oyunu Painkiller

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar elime bu oyun geçti ama cd -key bulamuyorum aramadığım site kalmadi nerdeyse sizden ricam eğer bu oyunun cd-keyi varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler ederim şimdiden.

Ayrıca Bloodrayne diye bi daşhaqlı bir oyun var harbiden hoş yapmışlar bu oyunu vampir oyunu kısacası :)

CeLeKatireJeotuzbeş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    4390-2e75-1050-c66c

süper oyundur haa....

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    bloodrayne i ynei mi duyuyosun filmi bile çıktı 2. oyunu manyak ötesi....dashaqlı gerçekten:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    CLK-J35 kardes
    bende son bolumunu gecemedim manyaq oldum oraya cok zor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    849c-cf1e-f61d-2ed5

hoca bendeki şifrede bu işte gerçekten güzel oyun ama programı sanırım iyi yazmamışlar biraz geç yüklüyo falan,ufaktefek sorunları var ama gayet zevkli oyun ben 2 veya 3 kez falan bitirdim bunu eli boşluktan.Ama oyun çok uzun

birde geçemediğim bölüm var diyen vardı nerde kaldıysanız söyleyin yardımcı olayım oyun genellikle bazı yerlerde mantık istiyo...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    soyle hayaletler geliyo hic bitmiyo 5000 tane valan oldurdüm bir tane ates canavari var lucifer diye iste onu olduremedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    tam anlamadım dediğin yeri ama tahmin ettiğim yerdeysen (orada bir atom bombasının patlamış ve herşeyin donup kalmış olduğu herşeyin havada uçuşur vaziyette kaldığı yer)eğer o canavar sanıyorum şeytan
    ve onu öldürmen için ondan uzak durman attığı lavlardan da korunman ve hiç durmadan vücuduna ateş etmen gerekiyo(elini mousede tut sürekli aralıksız ateş etsin).gerçekten orasıysa biraz zor ve oyunun sonu orası.
    yalnız bana cevap ver bitirip bitiremediğini merak ederim ben
    eğer orası değilse daha detaylı anlatırsan yardımcı olurum

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    bu arada arkadaşlar istanbulda painkiller turnuvası olmuştu katılan oldu mu aranızda?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    iste orasına sinir oldum ve bir daha oynamadım tekrar kuracam amma sağol
Toplam Hit: 1548 Toplam Mesaj: 9