Bilgisayar Oyunu Painkiller
-
Arkadaşlar elime bu oyun geçti ama cd -key bulamuyorum aramadığım site kalmadi nerdeyse sizden ricam eğer bu oyunun cd-keyi varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler ederim şimdiden.
bloodrayne i ynei mi duyuyosun filmi bile çıktı 2. oyunu manyak ötesi....dashaqlı gerçekten:D
-
CLK-J35 kardes
bende son bolumunu gecemedim manyaq oldum oraya cok zor -
849c-cf1e-f61d-2ed5
hoca bendeki şifrede bu işte gerçekten güzel oyun ama programı sanırım iyi yazmamışlar biraz geç yüklüyo falan,ufaktefek sorunları var ama gayet zevkli oyun ben 2 veya 3 kez falan bitirdim bunu eli boşluktan.Ama oyun çok uzun
birde geçemediğim bölüm var diyen vardı nerde kaldıysanız söyleyin yardımcı olayım oyun genellikle bazı yerlerde mantık istiyo... -
soyle hayaletler geliyo hic bitmiyo 5000 tane valan oldurdüm bir tane ates canavari var lucifer diye iste onu olduremedim
-
tam anlamadım dediğin yeri ama tahmin ettiğim yerdeysen (orada bir atom bombasının patlamış ve herşeyin donup kalmış olduğu herşeyin havada uçuşur vaziyette kaldığı yer)eğer o canavar sanıyorum şeytan
ve onu öldürmen için ondan uzak durman attığı lavlardan da korunman ve hiç durmadan vücuduna ateş etmen gerekiyo(elini mousede tut sürekli aralıksız ateş etsin).gerçekten orasıysa biraz zor ve oyunun sonu orası.
yalnız bana cevap ver bitirip bitiremediğini merak ederim ben
eğer orası değilse daha detaylı anlatırsan yardımcı olurum -
bu arada arkadaşlar istanbulda painkiller turnuvası olmuştu katılan oldu mu aranızda?
-
iste orasına sinir oldum ve bir daha oynamadım tekrar kuracam amma sağol
Toplam Hit: 1548 Toplam Mesaj: 9