Bilgisayar Parçalarıyla İlgilenenler..
-
Selam Hocalar Önceden konu açmıştım bileniniz vardır.. Bilgisayarımda HDD yandı yaklaşık 2 aydır bu lanet şeyle uğraşmaktayım..
Gitmediğim yer kalmadı neredeyse ama oluru yok.. Varsada 300 tl felan istiyorlar... Sizlerden tek ricam Bilgisayar dükkanı yada varsa ahbabınız 2.el Harddisk yada Harddisk Kartı Lazım..
S/N:9QF1EW8Z
ST3320820AS
P/N 9BJ13G-621
FİRMWARE.3.AHG
DATE CODE:07251 Site Code:TK
Seagate Barracuda 7200.10 320 GbytesAradığım Hdd Budur.. Yardımcı Olana Karşılık Veririz (=
Saygılar..
-
herkes disklerini kontrol etsin arkadaşlar geçici lazım zaten diskinizin başına bir şey gelirse yenisi ve daha yüksek kapasitelisi verilcektir emin olun enes sağlam adamdır sağlam ücret verir başkasına gitmesin para :D
-
arkadaş çok doğru sölemiş :::D Sıfır Hdd parası Verecem a.g ::D
-
Biraz zor bulursun. Ben de uzun süre ST3250620AS firmware: 3.AAD aradım ama bulamadım. Disk hala duruyor elimde. İstanbul'da isen mydisk.com.tr ile iletişime geç. Ben buradan başka yere götürmüyorum. 3 tane harddisk götürdüm sorunsuz hepsini kurtardılar. Aynı diskten gerekiyorsa ya ellerinde var ya da kendileri temin ediyor. Benden disk istemediler hiç. Verileri kurtarıyorlar fiyat veriyorlar istersen alıyorsun istemezsen almıyorsun. İnternetten de kurtarılan dosyaları görebiliyorsun. Gideceksen yerleri Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen stadının tam karşısında.
-
samsung desen bolda seagate dedinmi işler değişiyo yarın bi bakalım etrafa
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Biraz zor bulursun. Ben de uzun süre ST3250620AS firmware: 3.AAD aradım ama bulamadım. Disk hala duruyor elimde. İstanbul'da isen mydisk.com.tr ile iletişime geç. Ben buradan başka yere götürmüyorum. 3 tane harddisk götürdüm sorunsuz hepsini kurtardılar. Aynı diskten gerekiyorsa ya ellerinde var ya da kendileri temin ediyor. Benden disk istemediler hiç. Verileri kurtarıyorlar fiyat veriyorlar istersen alıyorsun istemezsen almıyorsun. İnternetten de kurtarılan dosyaları görebiliyorsun. Gideceksen yerleri Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen stadının tam karşısında.
-----------------------------Bende :D Senin karttan çok buldum gold bilgisayarda felan.. Ya verileri kurtarmayı sordum lavuklar 150 ila 300 arası bişiler dediler.. Mecidiyeköyde tam adresi verirsen sevinirim hocam istanbuldanım bende..
xxjokerxx: Hocam keşke samsung olsaydı :D ama bir bakarsan sevinirim
-
www.mydisk.com.tr Buradan bak adrese. Dediğim gibi Ali Samiyen Stadının tam karşısı. Adreste kapı numarasına baksan yeterli. 300-500'e de sakın verme. Diske yazık edersin verilerden olursun sonra. Kafa vuruyorsa 1000 TL civarı tutuyor genelde. Sen yine de telefon açıp sor istersen. Fiyat pahalı gelirse para ya da verilerin arasında tercih yapman gerekebilir :)
Benim diskten ben de çok buldum da firmware 3.aac hep. Bana 3.aad lazım. mydisk'e veremedim daha oranın fiyatı biraz fazla oluyor. Disk için para ayıracağım ondan sonra mydisk'e götürürüm.
-
anladım hocam o zaman bir arayıp sorarım yada gider diskide gösteririm : | bilmiyorum 100 de bana çok geliyor ama verileride baştan çekip indirmek istemiyorum umarım bişiler yaparım yardımın için tşk (=
-
Sadece indirdiğin şeyler varsa uğraşma tekrar indir. Daha az maliyetli olur. Benimkinde amcamın düğün fotoğrafları vardı. Benim kendi fotoğraflarım vardı. 5 yıldır biriktiğim herşey gitti bir kısmını aldım ama fotoğrafları alamadım.