Bilgisayar Programcılığı Hakkında Bir Kaç Soru.
-
S.a arkadaşlar kuzenim eşit ağırlıkçı doğru düzgün puanı yok, kütahya ısparta gibi ünilerde işletme gibi bölümler oluyor ancak bu eleman bilgisayara merakla bi kişi yani pascal delphi ile ilgileniyor ne seviyede bilmiyorum ama işletme okumaktansa seve seve bilgisayar programcılığı okurum diyor
Nese sorularımız:
Aramızda iki yıllık bilgisayar programcılığı okuyan var mı? Varsa bölüm hakkındaki görüşlerini yazabilirler mi?
Sizce hangi üniler bu konuda daha iyidir?
Bölümü bitirdiğinde iş olankları hakkında fikirleriniz var mı?
Sorularım bu kadar konu hakkında fikirleri olanlar görüşlerini bildirirse çok memnun olurum. Teşekkürler
-
seve seve işletme okusun hocam :) ben bilgisayar programcısıyım
2 yıllıklara girme şansı bence yok gibi ama olurda girerse kendini geliştirirse iyi para var -
3mr3 bunu yazdı:
-----------------------------seve seve işletme okusun hocam :) ben bilgisayar programcısıyım
2 yıllıklara girme şansı bence yok gibi ama olurda girerse kendini geliştirirse iyi para var
-----------------------------onun için ben muğlaya gidiom demi :D ah abi ah boku çıktı sanki ank nin :)
hoca senn soruna gelirse eğer başarabilrm diosa denesin :) -
kendini geliştirmek her bölümde mecburi artık, bende iktisat mezunuyum bir bankada çalışıyorum, zamanında eşeklik ettim çok puanı heba ettim bu okula, severek okumadım 4 yılda bitti, bari o seve seve okusun da rahat etsin. Dersane öğretmnleriyle konuşmuş, onlar da bir yıl daha dene gibisinden konuşmuş kendi bilir artık. Konuyu beraber takip ediyoruz :) Teşekkürler cvp için.
-
Bugün memurlar.net de okudum devlet normal memura verdiği maaşla calıştıracak bilişim uzmanı bulamıyormuş. Millet devlette işe girmeye çalışıyor programcılar, sistem yöneticileri vb. için açılan kadrolara kimse başvurmadığından dolmuyor. En sonunda 3500 YTL ile çalıştıracak adam arıyorlar. Ama anasının nikahını istiyorlar şartlarda o başka.
Demem o ki eğer gelip geçici bir heves olmassa programcılıkta epey iş var.
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------Bugün memurlar.net de okudum devlet normal memura verdiği maaşla calıştıracak bilişim uzmanı bulamıyormuş. Millet devlette işe girmeye çalışıyor programcılar, sistem yöneticileri vb. için açılan kadrolara kimse başvurmadığından dolmuyor. En sonunda 3500 YTL ile çalıştıracak adam arıyorlar. Ama anasının nikahını istiyorlar şartlarda o başka.
Demem o ki eğer gelip geçici bir heves olmassa programcılıkta epey iş var.
-----------------------------onun için kpss yi kazanması gerek sanırım ki adam öss yi zor geçmiş kpss çok zor.
-
Hoca isletme iktisat okuyup hayatini zehir edecegini ,sevmedigi meslegi yapacagina ,gitsin programcilik okusun belki dgs ile muhendislige falan gecer ,severek yaparsa daha guzel olur zaten...seviyorsan kendini surekli gelistirirsin...eee sonucta piyasada ispatlarsan kendini is olanaginda cok olur...
-
peki DGS icin ne dusunuyosunuz..bu konu hakkinda bilgisi olan paylasirsa cok gusel olucak ben de 2 yıllık programcılık okumayı dusunuorm.