folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bilgisayar Programcılığı-Staj Yeri Arıyorum

Bilgisayar Programcılığı-Staj Yeri Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

İstanbul Beşiktaşta oturuyorum Lisans 1 . Sınıfı bitiriyorum ve bu yaz 1 ay staj yapmam gerekli ama olursa 3 ay çalışırım okul açılana kadar yani. işi öğrenmek ve yardımcı olabilmek isterim .çay getir götür stajı yapmak istemiyorum.eğer yardımcı olabilecek bi hocamız varsa sevinirim.bu ayın 25 ine kadar yer bulmam lazım Okul kastamonuda olduğundan gezip dolaşıp biyer ayarlayamadım maalesef.tekrardan bi yer ayarlayabilecek olan varsa çok makbule geçer . Herkese iyi geceler gündüz görenlere de iyi günler :)

konuyu telden açtım imlada sıkıntı olabilir.

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek
    Yukarı çıksın görünür olsun

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam genelde yeni lisans öğrenciriyle kimse uğraşmak istemiyor çok bilgisiz olduğundan.. yerinde olsam bu yaz staj yapmaz diğer yaz ikisini birlikte yapardım ve yazın kendini geliştirmeye adardım.. Bireysel olarak yapabilirsin bunu yani bir kurs şart değil :) Önce uzmanlaşmak istediğin alanı seç ve kendini o alanda geliştir. Bir sene sonra o alan ile ilgili çalışan firmalara tecrübelerini belirtirsen çok rahatça staj yeri hatta part-time iş bulabilirsin

Ben lisans okurken naylon staj yapmıştım :) son yıl da yurtdışında çalıştım onu da staj olarak gösterdim kabul ettiler :) 

Ama çok istiyorsan seni birine yönlendireyim, oraya girebilirsen kendini geliştirebilirsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 977 Toplam Mesaj: 3