folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Programcılığı Uzaktan Eğitim

Bilgisayar Programcılığı Uzaktan Eğitim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    Hocalar uzaktan egitim veren birkac okul var bildigim kadari ile. bu bolume girmek icin öss ortalama kac puan almamiz lazim?? bilgisi olan varmi internette arastirdim birazda bulamadim..aramizda bu bolumde okuyan olabilecegini dusundum..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deeppurple33
    deeppurple33's avatar
    Erkek

eskiden okudugum bölümdü.ama ısınamadımm bölüme uzaktan egitim oldugu için.biraz tuzlu. ders basına o zaman 60 tl para veriyoduk.ne kadar paran varsa o kadar ders alabiliyodun yani.ilk dönem 8 ders varsa örnegin 480 tl bayılman lazımdı..mersin üniversitesinin uzaktan egitim programına bi bak istersen.faydası olurr. :):)

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    aman kardeşim mersini tercih etmede harc la katkı payı toplamda 750 falandı su son zam larda %80 arttı diyolar egitimide berbat ogrenciyle ilgilenmiyolarda  biz gece güzdüz finalleri yönetenlere sövüyoruz sende bizim gibi sövücü olma uzakdur mersinden :D

onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    onu tahribat da yapıyor bi nevi :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 1434 Toplam Mesaj: 4